Με πλοίο ο ΑΟΤ για Ηράκλειο-Οι απουσίες του Ηροδότου

Με πλοίο αποφασίστηκε να μεταβεί η αποστολή της ομάδας των Τρικάλων στο Ηράκλειο για τον αγώνα του Σαββάτου 23/3 με τον Ηρόδοτο. Η ομάδα θα προπονηθεί το πρωϊ της Παρασκευής στα Τρίκαλα και θα αναχωρήσει κατόπιν για το λιμάνι του  Πειραιά.

Ενοχλήσεις έχει ο Γκουγκούδης οπότε δύσκολα θα είναι στην αποστολή, θα απουσιάσουν επίσης ο τιμωρημένος Ντιαλό και ο Γουερέ που βρίσκεται στην πατρίδα του για αγώνα της Εθνικής Κένυας. Ράντι, Συμελίδης, Καπός και Ζακουανί είναι στην διάθεση του προπονητή της ομάδας.

Απουσίες έχει και ο Ηρόδοτος. Τιμωρημένος ο 19χρονος μέσος Νύκταρης ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Εργοτέλη, τραυματίας ο 23χρονος επιθετικός Κονέ και από θλάση ταλαιπωρείται  ο πρώην επιθετικός του ΑΟΤ, Δημήτρης Σιαλμάς και δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς. Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε και ο έμπειρος μέσος Φραγκουλάκης από το Πειθαρχικό Όργανο της Football League ο οποίος μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό, σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Ηροδότου στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ( ήττα 4-1) αγωνίστηκε ως εξής : Τσιλιγγίρης, Γιαλούσης, Γρεκός, Ανδρέου, Τουγλής (78′ Αργκιλέσι), Νύκταρης, Μουκίδης, Πίντο (59′ Ζαμπορόφσκι), Ηλιάδης, Ζαμπορόφσκι, Γκούφας