«Ποδαρικό» στο γήπεδο,απονομές και κοπή πίτας για τους «Φίλους του 8Χ8»-Video

Με μεγάλο πρωταγωνιστή για το 2021 τον Γιάννη Χλωρό ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 8Χ8 κατακτώντας την χρυσή μπάλα αλλά και πλήθος μεταλλίων και κυπέλλων (ότι είχε στην αποθήκη του ο Μίμης Ζάχος σε τρόπαια τα απένειμε στον κορυφαίο παίκτη), οι «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ 8Χ8» έδωσαν την Τρίτη 4/1 το βράδυ τον πρώτο τους αγώνα για το 2022.

Παράλληλα έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τις καλύτερες ευχές για όλους τους…ταλαντούχους παικταράδες που ακόμη αντέχουν και παίζουν ποδόσφαιρο, διατηρώντας ένα πολύχρονο σερί αγωνιστικής δράσης και φιλίας μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Το μικρό τραπεζάκι που στήθηκε στο κέντρο του Football Factory δεν ήταν αρκετό να χωρέσει τα κύπελλα και τα μετάλλια τα οποία με πολύ κόπο έχουν κατακτηθεί  σε καύσωνες, βροχές, χιόνια και πολύ… ιδρώτα .
Τυχεροί οι οποίοι βρήκαν τα φλουριά, ο «σίφουνας» γκολτζής Νίκος Μάγκας και ο «μπαλαδόρος» μέσος Βασίλης Καλυβιώτης τον οποίο είχαμε να δούμε στα γήπεδα πριν τον κορωνοϊό (ανυπόστατες οι φήμες ότι έχασε ένα δόντι γιατί δάγκωσε το φλουρί).
Το σπουδαιότερο όλων ότι στις αρχές του νέου χρόνου είμαστε όλοι παρόντες. Δεν λείπει κανείς.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ-ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ