Πολλά χαμόγελα στην «πρώτη» των κοριτσιών του Α.Ο. Τρίκαλα

Με αισιοδοξία, όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο και κυρίως με πολλά χαμόγελα, τα κορίτσια του Α.Ο. Τρίκαλα μπήκαν στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας. Η ομάδα θα παίξει και πάλι στη Β΄Εθνική με στόχο να κερδίσει αυτό που έχασε πέρυσι. Την άνοδο στην Α΄Εθνική κατηγορία του Ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου. Η έναρξη για τη νέα σεζόν δόθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ασκληπιού στο Λογγάκι. Προπονητής και πάλι ο Γιώργος Λουλές ο οποίος έχει συνδεθεί πλέον με αυτή την ομάδα. Γονείς και παράγοντες βρέθηκαν επίσης στο γήπεδο.

Η ομάδα ενισχύθηκε με την 16χρονη Αλεξάνδρα Καρπούζα από τα Μετέωρα και την 21χρονη Παρασκευή Μπλούτσου από τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας. Στα σκαριά και μια ακόμη πολύ καλή μεταγραφή.

Οι αντίπαλοι εκτός απροόπτου θα είναι ο Μαγνησιακός, ο Μέντεκας Καλαμαριάς, ο Αγροτικός Αστέρας Ημαθίας, η Πανσερραϊκή, η Ροδόπη ΄87 και μάλλοον και το Μεσολόγγι.

Να σημειωθεί ότι από φέτος οι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν και ένα πρόσθετο οικονομικό βάρος καθώς θα πληρώνονται οι διαιτησίες κάτι που δεν γιονόταν μέχρι τώρα και τα έξοδα τα έβαζε η ΕΠΟ.

Τέλος, γίνεται γνωστό πως η έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου. Μπορούν να εγγράφονται κξορίτσια από 6 ετών και πάνω.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.