Πολλές προκρίσεις στο Τραμπολίνο για τον Αχιλλέα Τρικάλων

Γεμάτη προκρίσεις επέστρεψε η ομάδα του Αχιλλέα Τρικάλων από τους Διασυλλογικούς αγώνες Τραμπολίνο που έγιναν στις 3 Μαρτίου στην Ηράκλεια Σερρών.

Στην αποστολή συμμετείχαν στην κατηγορία των Παγκορασίδων Β’ οι αθλήτριες Αντωνίου Στεφανία, Βουγιούκα Φωτεινή, Θεοδωσιάδου Δήμητρα, Παπαποστόλου Κωνσταντίνα και Σταφυλά Σοφία-Ζωή.

Στην Κατηγορία Παγκορασίδων Α’ συμμετείχαν οι αθλήτριες Λυμπέρη Έλενα, Μαργαρίτη Κωνσταντίνα, Μπαντίκου Αθηνά, Τζιμούρτου Μαρία, Τζόκα Μαρία, Τζιώλη Βένια. Στην Κατηγορία των Κορασίδων έλαβαν μέρος οι αθλήτριες Ευαγγελακοπούλου Άρτεμις, Κατσαρού Αριάδνη, Κοντούλη Μαρία, Μακρή Χριστίνα και Ψαρρή Ασπασία.

Στην Κατηγορία των Νεανίδων συμμετείχαν οι Κουρκούνη Δήμητρα, Ρομπιέ Άννα-Μαρία και η Χασιώτη Αναστασία.

Στα αγόρια στην κατηγορία των Παμπαίδων αγωνίστηκε ο Φουσιτζής Νίκος. Η 21μελής αποστολή γύρισε στα Τρίκαλα με προκρίσεις όλων  για τους τελικούς Διασυλλογικούς αγώνες των Παγκορασίδων  και για τους Πανελλήνιους αγώνες των Κορασίδων και Νεανίδων. Όπως μας δήλωσε και ο προπονητής τους Βασίλης Μέλλος όλες οι αθλήτριες και αθλητές έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και έβαλαν οι ίδιοι τον πήχη για ακόμη καλύτερες επιδόσεις, αξίζουν σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια. Ο «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» Τρικάλων θέλει επίσης να εκφράσει επίσης τις ευχαριστίες του στο τουριστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων για την άριστη εξυπηρέτηση και μετακίνησή του στους αγώνες. Τηλέφωνο Συλλόγου 698 711 6521.