Πως ενισχύθηκαν οι πέντε Τρικαλινές ομάδες της Α1 ΕΣΚΑΘ

Με ματς φιλικά και ματς κυπέλλου συνεχίζουν αυτό το μήνα οι Τρικαλινές ομάδες την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Η παρουσία και του Α Ο Τρίκαλα μιας νέας ομάδας προσδίδει νέα πράγματα στο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστικούς στόχους θα έχουν Γόμφοι και ΑΟΤ αλλά και ο Αμπελώνας με τους Σοφάδες στον Β όμιλο, για τις δύο πρώτες θέσεις που θα οδηγήσουν στο φάιναλ φορ ανόδου στην Γ Εθνική. Δαναοί, ΑΕΤ και Καλαμπάκα έχουν κύριο στόχο την γρήγορη παραμονή τους . Θα γίνουν πλέι οφ σε κάθε όμιλο και θα παίξουν ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο. Οι νικητές θα παίξουν στο φάιναλ φορ με τις δύο ομάδες του πρώτου ομίλου.

Οι μεταγραφές του Α Ο Τρίκαλα

Η νέα ομάδα της κατηγορίας που έχει αξιώσεις στο πρωτάθλημα. Ο Ερασιτέχνης ΑΟΤ απέκτησε ομάδα μπάσκετ και μπαίνει και σε αυτό το άθλημα.
Προπονητής ο Γιάννης Τσίμας.
Αποκτήθηκαν οι Γιώργος Φούντας από Ικάρους, Γιώργος Λεπενιώτης από Γ Σ Φαρσάλων, Νίκος Μερίτσης από Μάγους, Κώστας Καλαμπάκας από Μάγους, Εφραίμ Μπέφας από Μάγους, Αθανάσιος Γκαντιάς από Α Ο Καλαμπάκας, Κώστας Πατιτάκης από Φαλώρεια, Δημήτρης Γουλιώτης από Μάγους, Παναγιώτης Απέργης από Μεγαλόπολη Αρκαδίας, Κώστας Τόλλιος από Μάγους, Θοδωρής Βήτας από ΑΕΤ, Στέφανος Διαλεσιώτης από Φαλώρεια, Δημήτρης Παπανδρέου από Μάγους, Κώστας Ούτος Α Ο Καλαμπάκας.

Οι μεταγραφές του Γ Σ Γόμφων

Για άλλη μια σεζόν ο Γ Σ Γόμφων θα επιδιώξει την δυάδα και την συμμετοχή στο φάιναλ φορ ανόδου στην  Γ Εθνική. Προπονητής ο Μάκης Αλεξίου. Αποκτήθηκαν οι Θοδωρής Τσιλούλης από Α Ο Καλαμπάκας, Θοδωρής Ψύρρας από Δαναούς, Μιχάλης Τζιάννης από Δαναούς, Νίκος Οικονόμου από Α Ο Καλαμπάκας, Αχιλλέας Ντούρβας από Ικάρους.

Ανανέωσαν οι Δημήτρης Ψύρρας, Τάσος Στρακάτσαλος, Μάκης Τσίγκας, Πέτρος Ζαχόπουλος, Άρης Κουρέπης, Νίκος Καγιαμανίδης.

Οι μεταγραφές των Δαναών

Με προπονητή τον Κώστα Κωτούλα οι Δαναοί συνεχίζουν την προετοιμασία τους. Στόχος μια ακόμη καλή πορεία αλλά και ανάδειξη νέων παικτών. Δόθηκε και το πρώτο φιλικό με τους Γόμφους. Αποκτήθηκαν οι Δημήτρης Μάρκος από Γ Σ Γόμφων, Θάνος Πισμίσης από Κρόνο, Ορέστης Ζαμπραϊλας από Κρόνο, Χρήστος Μπαλωμένος από Α Ο Καλαμπάκας, Φώτης Τσέπας από Κρόνο, Ορέστης Ρηγογιάννης από Α Ο Καλαμπάκας, Χάρης Βαρμπομπίτης Κρόνο

Ανανέωσαν οι Γιάννης Τσικρικάς, Κώστας Χατζής, Σταύρος Μικαελιάν, Κώστας Κωτούλας.

Προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομών οι Άκης Σδράκας, Στέλιος Μοσχόπουλος, Νίκος Ζιώγας, Δημήτρης Τάλλαρος

Ο Δημήτρης Ράρρας, που αναδείχθηκε στους Δαναούς, επιλέχθηκε από το κολέγιο Hammersmith and west London και θα συνδυάσει μπάσκετ και σπουδές.

 

Οι μεταγραφές της ΑΕΤ

Νεοφώτιστη η ΑΕΤ στην Α1 ΕΣΚΑΘ, θα επιδιώξει την γρήγορη παραμονή . Προπονητής ο Χρήστος Γκότας. Αποκτήθηκαν οι Βασίλης Αρκούδας από Παναιτωλικό, Λεωνίδας Αλεξίου από Α Ο Ξυλοκάστρου, Δημήτρης Μαρτσέλης   από  ΑΕΚ Περιστερίου , Γιώργος Γεωργακόπουλος από  Φιλαθλητικό Ζωγράφου,Βαγγέλης Κανελλόπουλος από Κρόνο,  Θάνος Μπαρέκας από Φαλώρεια

Ανανέωσαν οι Γιώργος Κατούνας,  Σωτήρης Χριστάκος, Αθανάσιος Μπαλωμένος και Κων/νος  Καταραχιάς . Επέστρεψε ο Κώστας Τζουρτζιώτης.

Προωθήθηκαν από τις υποδομές οι Μαντούδης Ιωάννης , Καράς Ελευθέριος , Κάλος Δήμος .

 

Οι μεταγραφές του Α Ο Καλαμπάκας

Ο υποβιβασμός από την Γ Εθνική έφερε ριζική ανανέωση. Προπονητής ο Γιώργος Κουρμέτζας. Αποκτήθηκαν οι Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, Νίκος Πλαίτης, Σπύρος Διβάνης, Σωτήρης Δήμος, Ανδρέας Θανασάρας,  Βαγγέλης Τσιτσάνης, Χρήστος Ροδόπουλος.

Ανανέωσε ο Δημήτρης Τούλας.

Προωθήθηκαν από τις υποδομές οι Μπάμπης Γετερίδης, Γιώργος Σταυράκης, Μάριος Στάλιας.