Προημιτελικός Δικηγόρων Ηττήθηκε από τον Σόλωνα η ομάδα των Τρικάλων

Αποχαιρέτησαν την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Δικηγορικών συλλόγων οι Τρικαλινοί. Ηττήθηκαν με 4-1 από την δυνατή ομάδα του Σόλωνα Αθηνών στον προημτελικό αγώνα.

Ο Κριτσιώπης στο 8΄το 1-0, ισοφάρισαν τα Τρίκαλα με στο 30΄με φάουλ του Μπαμπούρη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αθήνας έφτασε σε άλλα τρία γκολ με τους Δημόπουλο, Βλαχάκη και Κριτσιώπη για να διαμορφωθεί το τελικό 4-1.

Για την ομάδα των Δικηγόρων Τρικάλων κλείνει μια επιτυχημένη χρονιά με την συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου και το γεγονός ότι έφτασε μέχρι την οκτάδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων Ασκληπιός : Γκατζιός, Κατσιάμπας, Γάτσιος, Σπανός, Καπέλας, Τρίμμης, Κούρεντας, Πράτας, Μπαμπούρης, Ακρίβος ‘Επαιξαν και οι: Μουζακιάρης, Παπαβασιλείου, Κατσαρός, Φουντανόπουλος, Σούρλας

Δικηγορικός Σύλλογος Σόλωνας Αθηνών: Μπάρτζης, Χρυσάφης, Δημόπουλος, Σαρρής, Τσιρίγκος, Μπιλίρης, Ροζάκης, Χαραλαμπόπουλος, Βλαχάκης, Τσόνης, Κριτσιώπης ‘Επαιξαν και οι: Ευαγγελάτος, Αλεξανδρής, Ζάχος, Παπουλίδης