Προπονήσεις ζήτησε η SL2-Καμία απόφαση η Φουτμπολ Λιγκ για επανέναρξη , το μπαλάκι στον Υφυπουργό

Μετά από πρόταση του Λεβαδειακού στην  σύσκεψη της Ένωσης Eπαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής, αποφασίστηκε να κατατεθεί αίτημα για επιστροφή στις ατομικές προπονήσεις .

Υπέρ της πρότασης του Λεβαδειακού ψήφισαν 10 ΠΑΕ με τον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι αρνητικός, ενώ απουσίασε ο Πλατανιάς.

Από πλευράς Football League δεν προτάθηκε το παραμικρό καθώς τονίστηκε ότι θα περιμένουν την πολιτεία και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για τις τελικές αποφάσεις και τις εξελίξεις για το μέλλον της κατηγορίας.

Θα ζητηθεί σε ό,τι αφορά τη μη αδειοδότηση να αλλάξει το όριο ηλικίας από 23 σε 25 έτη για τις μεταγραφές και αντί για αφαίρεση βαθμών να επιβάλλεται πρόστιμο.

H ανακοίνωση για Σούπερ Λιγκ 2

η ανακοίνωση:
“Το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 κατά τη σημερινή συνεδρίαση του αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μειοψηφούντος του Απόλλωνα Σμύρνης), όπως υποβάλλει αίτημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την έναρξη ατομικών προπονήσεων των ομάδων της Super League 2:

Αιτούμαστε όπως στην απόφαση με την οποία παρέχετε το δικαίωμα συμμετοχής σε ατομικές προπονήσεις, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέσατε, των ποδοσφαιριστών της Super League 1, να συμπεριληφθούν και οι ποδοσφαιριστές της Super League 2, εφόσον και οι ίδιοι το επιθυμούν και οι ΠΑΕ δύνανται να ανταποκριθούν στο υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο θέσατε και πρέπει να τηρείται».”

Παναχαϊκή: «Είμαστε υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος της SL2»

Ανακοίμνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή και τάσσεται κατά της επανέναρξης του πρωταθλήματος:  H ανακοίνωση:

«Συμμεριζόμενοι απολύτως όλες τις επιπτώσεις και διαστάσεις του Παγκόσμιου Πανδημικού Φαινομένου, η θέση της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη εκτός από τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2 και μάλιστα όταν σχεδόν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο των υποβιβαζομένων ομάδων.

Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 θα είναι έτοιμη σε οποιαδήποτε απόφαση παρθεί από το Υπουργείο Αθλητισμού και όλους τους αρμόδιους φορείς, σεβόμενη απόλυτα τους θεσμούς.

Πλην όμως επειδή οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και πρέπει να ανακτήσουν την φυσική τους κατάσταση και εγρήγορση τασσόμαστε σαφώς υπέρ της έναρξης αρχικά των ατομικών προπονήσεων τηρώντας τα κατά τους αρμοδίους μέτρα προφύλαξης».