Προς αναβολή και πάλι η σέντρα στην Σούπερ Λίγκα 2

Οι ΠΑΕ που είδαν τα δελτία τους να ανακαλούνται προσφεύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Ε.Ι.Μ.

Το FL News σας ενημέρωσε την προηγούμενη εβδομάδα για την απόφαση της Ε.Ι.Μ. να ανακαλέσει δελτία ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών για 6 ΠΑΕ. Οι ομάδες που επηρεάζονται από αυτή την εξέλιξη, λοιπόν, προσφεύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών, η οποία, βέβαια, δεν έκανε τίποτε άλλο από το να υπακούσει στην απόφαση του συγκεκριμένου οργάνου.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση αφορά στις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Ολυμπιακός Βόλου, Αστέρας Βλαχιώτη και Πανσερραϊκός. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ξεχνάμε τη σέντρα στις 17 Οκτωβρίου λόγω εκκρεμοδικίας και δεν αποκλείεται το… σίριαλ να τραβήξει και παραπάνω. Άλλες, άλλωστε, κατέθεσαν την προσφυγή τη Δευτέρα (11/10) και άλλες προτίθενται να την καταθέσουν την Τρίτη (12/10), άρα απόφαση δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε άμεσα, ώστε ακολούθως να υπάρχει το απαιτούμενο περιθώριο για ορισμό των αγώνων στις 17 Οκτωβρίου.

ΔΣ για τα τηλεοπτικά

Tην Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης με θέματα ημερησίας διάταξης:
1. Παραχώρηση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων στην ΕΡΤ
2. Αγωνιστικά θέματα
3. Διάφορα.