Προσφυγή ο Λεβαδειακός ζητά ακύρωση της διακοπής στην Super League 2 και μπλόκαρε την συζήτηση για αναδιάρθρωση

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε ο Λεβαδειακός, κατά της απόφασης της Super League 2 να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα της δεύτερης μεγαλύτερης επαγγελματικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Βοιωτίας επικαλείται παραβίαση του νόμου Αυγενάκη στην τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, επειδή στη σχετική ψηφοφορία δεν παρέστη το 3/4 των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης, όπως απαιτεί ο νόμος (σύνολο 17). Ως εκ τούτου, ο Λεβαδειακός ζητεί ακύρωση της απόφασης κι επανέναρξη της διοργάνωσης στις 29 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι η τροποποίηση της προκήρυξης είχε ψηφιστεί από 11 μέλη.

Το θέμα της αναδιάρθρωσης επρόκειτο να συζητηθεί στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή, ωστόσο ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ζήτησε να μην υπάρξει αναφορά σε αυτό το θέμα από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει λόγω της προσφυγής του Λεβαδειακού.

Ως εκ τούτου, το θέμα σοβαρεύει σε ό,τι αφορά την απόφαση που θα ληφθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο, αλλά σε πρώτη φάση μένει να ξεκαθαρίσει πότε θα γίνει η εκδίκαση του ζητήματος! Η βαλίτσα φαίνεται να πηγαίνει ακόμα πιο μακριά, αν και δεν μπορεί να υπάρξει -πρακτικά- μεγάλη καθυστέρηση, καθώς υπό άλλες συνθήκες η προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 για την κανονική περίοδο θα διεξαγόταν την προσεχή Δευτέρα 29 Ιουνίου. Κατά συνέπεια δηλαδή, το Διαιτητικό Δικαστήριο θα πρέπει ν’ αποφανθεί άμεσα.

Εφόσον η απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου είναι αρνητική και καταπέσει εν ολίγοις η προσφυγή απ’ το Λεβαδειακό, από εκείνο το σημείο και μετά θα ξανατεθεί ως θέμα συζήτησης στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ.