Προσφυγή στο διαιτητικό και η ΠΑΕ Χανιά

Κατέθεσε τελικά προσφυγή η ομάδα των Χανίων στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η προσφυγή είναι σε βάρος των αποφάσεων που έχουν ληφθεί για τη διεξαγωγή των μπαράζ.

Η προσφυγή θα συζητηθεί στο πλαίσιο της εκδίκασης γενικότερα της υπόθεσης που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 10 Αυγούστου. Τον ίδιο δρόμο έχουν ακολουθήσει όπως είναι γνωστό η Ξάνθη και ο Απόλλων Σμύρνης.

Τα Χανιά επιδιώκουν με την προσφυγή που ασκούν ουσιαστικά να προχωρήσει η υπόθεση στο τελικό στάδιο που είναι να γίνουν η 16η ομάδα που θα πλαισιώσει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ τη νέα περίοδο.

Τα Χανιά είχαν προειδοποιήσει σχετικώς ότι θα προσέφευγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο από το εξώδικο που είχαν στείλει πριν την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, κάνοντας έτσι αυτή τους την κίνηση, πράξη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει ότι κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ προσφυγή κατά της από 31.7.2020 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και της από 3.8.2020 απόφασης της Εκτελεστικης Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία κατόπιν κλήσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου θα συζητηθεί την Δευτέρα 10.8.2020.»