Προσπάθεια για το ΑΦΜ του Καραϊσκάκη ο Ηρακλής

Ύστατη προσπάθεια για εταιρική μεταβολή και απαλλαγή από την υφιστάμενη ΠΑΕ, μέσω των επαφών με τους Αρτινούς.

Όλα δείχνουν ότι ο Τομ Παπαδόπουλος βρίσκεται πολύ κοντά στο να παραδεχθεί ότι αντιμετωπίζει το απόλυτο αδιέξοδο, αναφορικά με το αύριο του Ηρακλή.

Έχοντας αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την τωρινή ΠΑΕ και ότι η μόνη προοπτική στο να συνεχίσει στα «κυανόλευκα» πράγματα, αφορά στην εξεύρεση λύσης μέσω της αλλαγής εταιρικών δεδομένων, φαίνεται ότι προχωρά σε κάποιες απέλπιδες προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πλέον, συζητείται έντονα το ενδεχόμενο απόκτησης ΑΦΜ από ΠΑΕ είτε της Super League 2, είτε και της Football League, μολονότι κάτι ανάλογο δεν είχε αποδώσει κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η μοναδική περίπτωση, που υφίσταται, είναι να επιτευχθεί μία συμφωνία με ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία φέρεται να συζητά – τουλάχιστον – ενδεχόμενο παραχώρησης των εταιρικών δεδομένων της.

Αν προκύψει, έστω και την ύστατη στιγμή μια τέτοια συμφωνία, τότε ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στη SL-2 με «καθαρό» από χρέη ΑΦΜ και με προϋπολογισμένο όφελος από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, ύψους περίπου 800.000 ευρώ.

Τέλος στην τωρινή ΠΑΕ- Ερήμην εκδίκαση για τους «11»- Δεν πληρώνει ο Ηρακλής

Το Διαιτητικό αναμένεται να αποφασίσει, πλέον, ενεργοποίηση ποινής αφαίρεσης βαθμών, χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο στην ομάδα.

Η διοίκηση της “κυανόλευκης” ΠΑΕ πιστοποίησε και επισήμως ότι δεν ασχολείται με τις εταιρικές υποχρεώσεις, οι οποίες απορρέουν από την τωρινή μορφή της και δεν παρέστη στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης ενεργοποίησης ποινών από το Διαιτητικό Δικαστήριο για τους 11 πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η υπόθεση εκδικάσθηκε ερήμην, από το Δικαστήριο θεωρήθηκε ως δεδομένο ότι οι “κυανόλευκοι” δεν προτίθενται να ασχοληθούν με το θέμα και επίκειται η τελική απόφαση, η οποία λογικά θα ενεργοποιεί ποινή αφαίρεσης βαθμών, χωρίς πάντως αυτό να έχει καποιο ουσιαστικό αντίκτυπο στην ομάδα, καθώς αποκλείεται να αγωνιστεί σε κάποια κατηγορία “κουβαλώντας” τα εταιρικά δεδομένα της παρούσης ΠΑΕ…

ΠΗΓΗ  bluearena.gr