Πρόσθεσε Ολυμπιακούς βαθμούς η Τζέλη

Στo Austian Open που φιλοξενήθηκε στο Ίνσμπρουκ, ήρθαν τα δύο μετάλλια της Ελληνικής προ-Ολυμπιακής ομάδας, η οποία συγκροτήθηκε από την ΕΛΟΤ, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020»
Η Φανή Τζέλη πέρασε μπάι τον 1ο αγώνα λόγω καλής παγκόσμιας κατάταξης, στον 2ο γύρο νίκησε 13-0 την Κιντλ από την Αυστρία, στα προημιτελικά 21-4 την Μπεκστάιν από την Γερμανία και στα ημιτελικά 23-3 την Ιβανόβα από την Βουλγαρία. Στον τελικό, η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στους Αγώνες Νέων, ηττήθηκε 7-0 από την Λιθουανή Τβαροναβικίουτε, No-28 στην Ολυμπιακή κατάταξη των -57 κιλών.
Τεράστια χαρά και διάκριση για την Φανή που βάζει στην βαθμολογία της και άλλους Ολυμπιακούς βαθμούς.
Η περηφάνια όλων των Τρικαλινών, ένα δικό τους παιδί, να βρίσκεται στην Ελληνική προ-Ολυμπιακή ομάδα και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία. Καταφέρνει όμως να διακρίνεται στο πιο υψηλό, υπέρβαση για ένα παιδί της επαρχίας, γι αυτό και καμαρώνουμε όλοι μας.

Το Δ Σ του ΣΟΑΤ, το προπονητικό τιμ, οι συναθλητές της και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του ΣΟΑΤ συγχαίρουν την Φανή και της εύχονται καλή επιτυχία στο κυνήγι του Ολυμπιακού ονείρου. Επίσης καλή επιτυχία στους αθλητές-μαθητές που δίνουν τον κρισιμότερο αγώνα τους, αυτόν των πανελληνίων εξετάσεων.