Πρωτάθλημα Κ17 και όχι Κ19 στην φουτμπολ λιγκ;

Πέρασε στα ψιλά γράμματα αλλά οι πληροφορίες και διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδων Κ17 και όχι Κ19 για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, καθώς θα είναι πιο εύκολο για τους συλλόγους να βρουν ποδοσφαιριστές σ’ αυτές τις ηλικίες από τα τμήματα υποδομής.

Αν ισχύει αυτό τότε ο ΑΟΤ αν παίξει σε αυτή την κατηγορία (το πιο πιθανό) θα χρειαστεί να αλλάξει και τον προγραμματισμό του και να δημιουργήσει ομάδα Κ17 και όχι Κ19  για την οποία έκανε και δοκιμαστικές προπονήσεις. Βέβαια κάποιος αυτό πρέπει να το ανακοινώσει και επίσημα από την διοργανώτρια  για να ξέρουν και οι ομάδες τι θα πράξουν.

Ενώ είναι πιο εύκολο και για την ΕΠΟ να βρει χορηγό για το εν λόγω πρωτάθλημα, όπως αναφέρθηκε. Να τονίσουμε, πως τα έξοδα μετακινήσεων και διαιτησίας του πρωταθλήματος Κ17 θα καλυφθούν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Μάλιστα, ειπώθηκε, πως για να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα Κ17, να συμμετάσχουν σ’ αυτό και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, χωρισμένες σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.