Πρωταθλητές και στην πίστα οι Τρικαλινοί ποδηλάτες

   Οι τρικαλινοί ποδηλάτες κρατάνε ψηλά το επίπεδο στην αγωνιστική ποδηλασία και το αποδεικνύουν σε κάθε αγωνιστική τους υποχρέωση. Συγκεκριμένα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας ανδρών – γυναικών που διεξήχθη στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο Αθηνών, το τριήμερο 5/6 και 7 Σεπτεμβρίου πέντε αθλητές και μία αθλήτρια από τα Τρίκαλα συμμετείχαν με μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων, 4χρυσά, 3αργυρά και 2 χάλκινα.

Ο Καράτζιος Γιώργος (ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ) αναδείχτηκε δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδος, μια στο ομαδικό πουρσουίτ και μία στο εντυπωσιακό αγώνισμα των πόντων όπου με πολύ καλή τακτική και  απόδοση στον αγώνα, κέρδισε το πρωτάθλημα. Επίσης ο Γ. Καράτζιος κατέλαβε την 2η θέση στο αγώνισμα «σκρατς».

Ο Μπούγλας Γιώργος (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΥΠΡΟΥ) αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος (με τον αδελφό του) στο αγώνισμα ζευγών «Μάντισον» επίσης κατέλαβε και την 2η θέση στο ατομικό πουρσουίτ

Ο Αποστόλης Μπούγλας (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΥΠΡΟΥ) αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος (με τον αδελφό του) στο αγώνισμα ζευγών «Μάντισον» τα δύο αδέρφια στο συγκεκριμένο αγώνισμα έδειξαν την υπεροχή τους καθώς ξεκίνησαν τον αγώνα σαν φαβορί και κέρδισαν με χαρακτηριστική άνεση.

Ο Σούλιος Ζήσης (Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ) ανέβηκε στο βάθρο 3ος στο αγώνισμα των πόντων δίπλα στον πρωταθλητή Καράτζιο Γ. κερδίζοντας άξια το χάλκινο μετάλλιο. Αν και αγωνίζεται ακόμη στην κατηγορία εφήβων δοκίμασε τις δυνάμεις του στην κατηγορία ανδρών με επιτυχία, επίσης τερμάτισε 5ος στο ατομικό πουρσουίτ και 16ος στο «σκρατς»

Ο Ευσταθίου Ντίνος (ΚΑΣΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) οποίος έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του τον  τελευταίο καιρό θα μπορούσε να βρεθεί μέσα στα μετάλλια στο αγώνισμα των πόντων αλλά κάποια μικρά λάθη τακτικής τον έφεραν στην 9η θέση. Στο «σκρατς» τερμάτισε 19ος, επίσης ο Ευσταθίου ήταν παρών και την προηγούμενη εβδομάδα στο ποδηλατοδρόμιο συμμετέχοντας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΜΝΙΟΥΜ όπου και κατέλαβε την 5η θέση.

Η Έλενα Κλαπανάρα (ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ) συμμετείχε στο πρωτάθλημα πίστας γυναικών χωρίς κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία αλλά η μεγάλη εμπειρία της την οδήγησε να κατακτήσει 2 μετάλλια. Η Έλενα ήταν δεύτερη στα 500 μέτρα (αργυρό μετάλλιο) 3η στο «κειριν» (χάλκινο μετάλλιο) και 4η στο «σκρατς». Επίσης όσων αφορά την γυναικεία ποδηλασία των Τρικάλων ακόμη μια επιτυχία είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα με την Σούλιου Ματίνα (Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ) όπου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΜΝΙΟΥΜ κορασίδων κατέκτησε την 3η θέση.                            

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.