Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Αγορίτσα-Λυδία Γωγούλη του ΓΑΣ ΖΕΥΣ Τρικάλων στην σφυροβολία Κ20

Διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20, με την συμμετοχή των καλύτερων αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Όλα τα αγωνίσματα των δρόμων, αλμάτων και ρίψεων, διεξήχθησαν μέσα στο ανακαινισμένο Καυτατζόγλειο Στάδιο. Ο ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄ συμμετείχε στους αγώνες με οκτώ αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα:

Η Γωγούλη Αγορίτσα- Λυδία στο αγώνισμα της σφυροβολίας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Κ20, με την εξαιρετική επίδοση 54.15 μέτρα. Να σημειωθεί ότι πέρυσι στην ίδια κατηγορία είχε καταλάβει την δεύτερη θέση στο αγώνισμά της.

-Η Μητσιούλη Βασιλική-Παρασκευή στα 400 μέτρα με εμπόδια κατέλαβε την πέμπτη θέση με χρόνο 63΄΄45, επηρεασμένη από την πλημμελή προετοιμασία της λόγω των Πανελληνίων εξετάσεων.

0 Κατσέλος Αθανάσιος στον ακοντισμό πέτυχε ατομική επίδοση με 50,20 μέτρα και κατέλαβε την ένατη θέση.

Ο Κολίτσας Μάριος στην δισκοβολία σημείωσε επίδοση 39,23 μέτρα και κατέλαβε την δέκατη θέση.

-Ο Φαγκρίδας Αθανάσιος στον ακοντισμό κατέλαβε την ενδέκατη θέση με επίδοση 45,84 μέτρα.

Η Μπρουζούκη Ζωή  και η Κελεπούρη Μαρία στα 400 μέτρα με εμπόδια πέτυχαν χρόνους 1΄11΄΄37 και 1΄12΄΄49 και θα αγωνιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον Βόλο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, που είναι η κατηγορία τους.