Η προτελευταία στροφή και ο «τελικός» στην Άρτα

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Θα γίνει αυτό που όλοι όσοι ασχολούνται λίγο πιο ενεργά με τον ΑΟΤ δεν ήθελαν. Φαινόταν όμως εδώ και καιρό.

Ότι η ομάδα των Τρικάλων θα παίξει την τελευταία αγωνιστική την επιβίωσή της με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη. Πριν από 5 χρόνια το Καραϊσκάκης-Τρίκαλα την τελευταία αγωνιστική έδινε άνοδο στην Β Εθνική από την Γ Εθνική. Το κέρδισαν τα Τρίκαλα. Επανάληψη αναμέτρησης των δύο ομάδων πάλι τελευταία αγωνιστική αλλά για άλλους στόχους. Τα Τρίκαλα θα χρειαστούν τη νίκη για να μην πέσουν δύο κατηγορίες και ο Καραϊσκάκης ανάλογα τι θα κάνει στο ματς της ερχόμενης Κυριακής στον Εργοτέλη θα θέλει τη νίκη ή ισοπαλία ή μπορεί και να είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Προσωπικά δεν πιστεύουμε ότι ο Καραϊσκάκης ότι και να κάνει στον Εργοτέλη θα φανεί αδιάφορος απέναντι στα Τρίκαλα. Για πολλούς λόγους…

Τα Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή 21/4 θα πάρουν το άνευ με τον Αήττητο Σπάτων και έχουν μπροστά τους 17 μέρες ( η τελευταία αγωνιστική θα γίνει 5 Μαϊου) να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τον «τελικό»  της Άρτας. Ένα ματς στο οποίο οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα χρειαστεί να κάνουν μια σειρά από πράγματα:

  1. Να ζητήσουν αξιολογημένους διαιτητές Σούπερ Λιγκ
  2. Να είναι κοντά στους παίκτες και τον προπονητή όλο αυτό το διάστημα και να λύσουν προβλήματα αν υπάρχουν
  3. Να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά και να «θωρακίσουν» απ΄ όλες τις μεριές το ποδοσφαιρικό τμήμα , τον σύλλογο , έτσι ώστε η ομάδα να πάει πάνοπλη και ψυχωμένη στην Άρτα όπως έγινε πριν πέντε χρόνια.
  4. Να γνωρίζουν ότι ο αγώνας της Άρτας εξαρτάται ΜΟΝΟ από τους παίκτες, τους προπονητές και τους ανθρώπους του Α Ο Τρίκαλα και από κανέναν άλλον. 
  5. Να γνωρίζουν επίσης ότι θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο ΜΟΝΟ οι παίκτες που θα «ματώσουν» για το αποτέλεσμα…

Την Κυριακή 21 Απριλίου θα έχουμε περισσότερα για τις πιθανότητες και τι θα χρειαστεί να γίνει την τελευταία αγωνιστική.

Τα Τρίκαλα επιθυμούν νίκη της Παναχαϊκής επί του Ηροδότου , νίκη του Απόλλωνα Λάρισας επί του Πλατανιά για να έχουν τις πιθανότητές τους κόντρα στον Ηρόδοτο στην αποφυγή της τελευαταίας τετράδας που ρίχνει δύο κατηγορίες τις ομάδες. Η Παναχαϊκή δεν θα εμφανιστεί αδιάφορη καθώς κινδυνεύει να είναι εκτός δεκάδας, ενώ και ο Απόλλων Λάρισας μόνο με νίκη θα είναι αυτός δεύτερος για να πάει στο μπαράζ και την τελευταία αγωνιστική παίζει στον Ηρόδοτο.

Δυστυχώς, η ομάδα των Τρικάλων με απίστευτα λανθασμένες ενέργειες και επιλογές των διοικούντων από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα κατάφερε να φτάσει ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Και να πάνε χαμένα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην φουτμπολ λιγκ αλλά και ό,τι ενέργεια είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια για να επανέλθει στις Εθνικές κατηγορίες.

Της έμεινε να σώσει μια κατηγορία και να μην βρεθεί στα περιφερειακά γήπεδα της 4ης κατηγορίας…