Πρώτη επίθεση ο ΑΟΤ/Κουσκουνάς-Γιαννιτσάνης σύνολο 33 γκολ!

Ο Α.Ο. Τρίκαλα μετά τις 13 σερί νίκες στην φουτμπολ λιγκ, έχει πλέον και 57 τέρματα γεγονός που τον καθιστά ως ομάδα την πρώτη επίθεση στην κατηγορία.

Μάλιστα, στα τελευταία 13 ματς τα τέρματα για τον Α.Ο. Τρίκαλα είναι 37-2.

Τα Τρίκαλα έχουν να χάσουν από τις 22 Φεβρουαρίου όταν είχαν ηττηθεί στο Αίγιο.
Φυσικά αυτό οφείλεται στο ποιοτικό ρόστερ, την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας με την έλευση του Αμανατίδη και το δίδυμο «φωτιά» μπροστά των Κουσκουνά και Γιαννιτσάνη οι οποίοι με 19 και 14 γκολ αντίστοιχα έχουν σκοράρει 33 γκολ οι δυό τους. Δεν υπάρχει τέτοιο επιθετικό δίδυμο ακόμη και σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας .
Ο Κουσκουνάς ήδη ξεπέρασε το περσινό του ρεκόρ όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην φουτμπολ λιγκ με 18 γκολ.

Ενώ ο Γιαννιτσάνης ξεπέρασε τον περσινό δεύτερο σκόρερ της φουτμπολ λιγκ, τον Φουρτάδο του Πανσερραϊκού που είχε βάλει 13 γκολ. Ενώ με την Ελευσίνα όπου έπαιζε είχε σκοράρει 9 γκολ πέρυσι.
Όμως η δουλειά είναι συνολική και όλα αυτό με τα ρεκόρ βγαίνει στους αγώνες καθώς υπάρχει ποιότητα παικτών στην ομάδα των Τρικάλων.

Φυσικά, δεν πρέπει να μην επισημάνουμε το γεγονός ότι η ομάδα στον πρώτο γύρο δεν ήταν αυτή που παρουσιάζεται στον δεύτερο γύρο και χάνονταν βαθμοί από πολύ υποδεέστερες ομάδες.
Μετά τα Τρίκαλα, 55 γκολ έχει ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος δεν λέει να γευτεί ήττα εδώ και 29 αγωνιστικές ( άλλο τρελό ρεκόρ αυτό με 23 νίκες και 6 ισοπαλίες) και ακολουθούν με 51 γκολ η Λαμία και ο Άρης ενώ ο ΟΦΗ έχει 50.

Αμυντικά η Λαμία κρατά τα σκήπτρα με 10 γκολ μόλις παθητικό σε 29 ματς . Ο Απόλλων έχει δεχθεί 13 και ο Άρης 15. Τρίκαλα και ΟΦΗ έχουν δεχθεί από 15 τέρματα.

Τις περισσότερες νίκες έχουν Απόλλων και Λαμία με 23, ο Άρης έχει 20, τα Τρίκαλα 19 και ο ΟΦΗ 18.
Από 6 ιοσπαλίες Απόλλων και Άρης, 5 ο ΟΦΗ, 4 τα Τρίκαλα και 3 η Λαμία.
Μηδέν ήττες ο Απόλλωνας, από 3 ήττες Λαμία και Άρης και από 6 ήττες Τρίκαλα και ΟΦΗ. Τα Τρίκαλα δέχθηκαν και τις 6 ήττες στον πρώτο γύρο.