Ριζογιάννης «Εκτέλεσα το πέναλτι και στο μυαλό ήταν μόνο η νίκη»

Ο Παντελής Ριζογιάννης με μεγάλη ψυχραιμία αλλά και πάθος να δώσει τη νίκη,  ευστόχησε στο πέναλτι  στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων στην Καλαμάτα και έδωσε τους τρεις πόντους στην ομάδα των Τρικάλων.

Για την τελευταία φάση που έκρινε και το παιχνίδι,   ρωτήθηκε στην «Λέσχη 97,6» και ξεκαθάρισε. «Εκείνη τη στιγμή το μυαλό μου ήταν στη νίκη. Έπρεπε να εκτελέσω το πέναλτι, ώστε να έρθει το γκολ και να κερδίσουμε τον αγώνα. Με αυτή τη ψυχολογία πήγα στην εκτέλεση και αυτό έπραξα. Ήταν πραγματικά μια σπουδαία νίκη, απέναντι σ’ έναν αξιόλογο αντίπαλο. Νομίζω ότι νικήσαμε απόλυτα δίκαια, είδα τον αγώνα σε επανάληψη και νομίζω ότι είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες».

Τόνισε ότι δεν αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας. «Για εμάς αυτό που μετράει είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Τώρα ήδη η σκέψη μας είναι στον αγώνα με τον Ιάλυσο. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, αυτό το έχουμε δείξει μέχρι τώρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Αναφέρθηκε και στους φιλάθλους. «Θα το πω για μια ακόμη φορά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει να μας δει. Τους θέλουμε μαζί μας από εδώ και πέρα και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο μας».