Σακαφλιάδες-«Ραντεβού την Κυριακή έξω από το γήπεδο-Κανείς με εισιτήριο μέσα»

Εντείνουν τις αντιδράσεις τους οι «Σακαφλιάδες» κατά των ανθρώπων που έχουν τις τύχες της ομάδας μετά και την ανακοίνωση για την τιμή του εισιτηρίου στα 20 ευρώ από μεριάς της ΠΑΕ. Η ανακοίνωση
«Σήμερα έγινε ξεκάθαρο ακόμη και στον πιο άπιστο Θωμά ότι πλέον οι κύριοι Ηλίας Αΐβάζογλου και Νίκος Σαμολαδάς λειτουργούν ΣΕ ΒΑΡΟΣ του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ.

Με τη γενική είσοδο 20 € (χωρίς ποτό) στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΛ κάνανε ξεκάθαρο σε όλους ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο! Για τους δικούς τους λόγους.

Είτε επειδή φοβούνται τη δίκαιη αγανάκτηση και κατακραυγή του κόσμου μετά τα λαϊκά δικαστήρια της Τετάρτης, είτε επειδή δε γουστάρουν θεατές για ευνόητους λόγους στα ενδεχόμενα έργα τους…Νίκο προσοχή στους πάγκους…
Για τον λόγο αυτό καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό που αγαπάει και πονάει πραγματικά την ομάδα της πόλης μας και που έχει αηδιάσει όπως και εμείς με τα εγκλήματα και τα παιχνιδάκια που παίζονται στις πλάτες του Α. Ο. Τρίκαλα όπως την Κυριακή στις 14:00 βρεθεί έξω από την κεντρική είσοδο του γηπέδου σε μια ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά των ανθρώπων της ΠΑΕ που μικραίνουν μέρα με τη μέρα την ομάδα μας!
Όλοι ενωμένοι απέναντι σε αυτούς που δε μας γουστάρουν! Μόνο ενωμένοι θα διώξουμε τον καρκίνο από το σώμα του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ!
Το έχουμε κάνει και στο παρελθόν…
Τρικαλινέ φίλε του ΑΟΤ ήρθε η ώρα να το ξανακάνουμε!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ!
ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΔΙΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ;
Όλοι λοιπόν ραντεβού την Κυριακή στις 14:00 έξω από το γήπεδο να διαμαρτυρηθούμε κατά της ΠΑΕ αλλά και να στηρίξουμε και εμψυχώσουμε με τις φωνές μας όπως μόνο εμείς ξέρουμε τους παιχταράδες μας στον πολύ δύσκολο αγώνα ενάντια στην ΑΕΛ!
Υ.Γ.1 ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ!
Υ.Γ. 2. Τρικαλινοί υπάλληλοι της ΠΑΕ αν είχατε λίγη τσίπα θα έπρεπε ήδη να είχατε παραιτηθεί…