Σαρωτικός ο Γίγας Ριζαριού 7-2 στον Πύργο (φωτό)

Ομάδα για παραπάνω κατηγορία ο Γίγας Ριζαριού, ο οποίος αγωνίζεται στην Β ερασιτεχνική, πέρασε από τον Πύργο με το επιβλητικό 7-2 απέναντι στην τοπική ομάδα της Α κατηγορίας και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του ερασιτεχνικού κυπέλλου.

 Οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι σε όλο τον αγώνα δεν βρήκαν ιδιαίτερη αντίσταση «φορτώνοντας» τα αντίπαλα δίχτυα.  Τέσσερα γκολ έβαλε ο Κοθράς ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς και στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πύργος έδωσε την ευκαιρία σε αρκετά νέα παιδιά να παίξουν.

Το Ριζαριό άνοιξε το σκορ νωρίς. Στο 11΄ο Μπαμπούρης βρήκε με ωραία μπαλιά  τον Κοθρά ο επιθετικός του Ριζαριού «πέρασε» την μπάλα πάνω από τον Τσιρογιάννη και σε κενή εστία το 0-1.

Στο 13΄ο Παπαποστόλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Τσιρογιάννη για το 0-2.

Στο 17΄η ομάδα του Πύργου μπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας το σκορ. Ο Αγγέλης έβγαλε την κάθετη μπαλιά και ο Τσόλας με ωραίο πλασέ το 1-2.

Στο 40΄ ο Κοθράς από κοντινή απόσταση πέτυχε το 1-3. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμη γκολ. Ο Κεραμάς στο 42΄ από πλάγια θέση έκανε το σουτ για το 1-4.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρίζος με μακρινό σουτ «κρέμασε» τον Χατζή κάνοντας το 2-4.

Οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να απαντήσουν και στο 49΄ και πάλι ο Κοθράς με ιδανικό τελείωμα το 2-5.

Στο 78΄λάθος του τερματοφύλακα του Πύργου και ο Κοθράς κλέβοντας την μπάλα με πλασάρισμα έγραψε το 2-6.

Και στο 82΄ο Σαλταγιάννης εκτέλεσε το φάουλ με αρκετή δύναμη, ο τερματοφύλακς του Πύργου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Τσιακμάκης με προβολή το τελικό 2-7.

Α Ο Πύργου ( Τσιούκας): Τσιρογιάννης (50΄Σφυρλίδας), Μερτσιώτης, Σκαρλέας, Γεωργούλας, Ρίζος, Αγγέλης, Γεωργατσέλης, Χατζηγεωργίου, Τσόλας (60΄Τσιμοράγκας), Μενίτσας, Παναγιωτάκης (49΄Κοντογώγος).

Γίγας Ριζαριού ( Κέφος): Χατζής, Αλεξόπουλος, Καταραχιάς (85΄Καρανάνας), Κέφος (56΄Σαλταγιάννης), Μεσιακάρης, Ντέρης, Κεραμάς, Μπαμπούρης, Κοθράς (83΄Τσιακμάκης), Παπαποστόλου, Στεφόπουλος.