Σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην Κάρυστο συμμετείχε ο Π.Σ. Τρικάλων

Τo Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 ο Π.Ο.ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ «ΑΝΕΜΟΣ» διοργάνωσε  διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο αγώνισμα του XCC (Short Track), στην περιοχή Κοντορέματα Καρύστου για στις μικρές  κατηγορίες.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με τρείς αθλητές: Σιδέρη & Μάντζιο στην κατηγορία παίδων και Ζιντζόβα στην κατηγορία παμπαίδων. Οι ποδηλάτες σε συνέχεια της προετοιμασίας του για το τοπικό και πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) αγωνίστηκαν  με πάθος και κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες αλλά και 2 τέταρτες θέσεις στο βάθρο των νικητών. Στην κατηγορία παμπαίδων ο Ζιντζόβας Κων/νος τερμάτισε 4ος . Στην κατηγορία παίδων ο Σιδέρης Δημήτρης τερμάτισε 4ος και ο συναθλητής του Μάντζιος Δαμιανός μετά από μηχανική βλάβη εγκατέλειψε τον αγώνα.

Επόμενοι αγώνες είναι το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας 25&26 Ιουνίου  που θα γίνει στον λόφο προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές θα είναι  η Τ.Ε.Κ.Ε. , ο Π.Σ. Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων. Περισσότερες πληροφορίες σε επόμενο δελτίο τύπου.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο  και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

 

Φέτος στα Τρίκαλα επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVIDη ασφαλέστερη επιλογή!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh