Σε αναμονή για ΑΟΤ με κάποιες διαρρέουσες ειδήσεις-Άγνωστο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις στην ομάδα του Α Ο Τρίκαλα, ενώ γενικά επικρατεί μια συγκεχυμένη κατάσταση στις ομάδες, αφού δεν μπορούν να κάνουν εύκολα προγραμματισμό, καθώς δεν γνωρίζουν ούτε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα της φουτμπολ λιγκ, ούτε και τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά, καθώς αν αλλάξει η κυβέρνηση στις ερχόμενες εκλογές, ουδείς γνωρίζει αν θα ισχύσουν οι συμφωνίες με την ΕΡΤ, είτε στην Σούπερ Λιγκ 2 είτε στην φουτμπολ λιγκ.

Έτσι λοιπόν και στον Α Ο Τρίκαλα αναμένουν να μάθουν πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα για να προγραμματίσουν και την έναρξη της προετοιμασίας.

Από κει και πέρα, αναμένεται αν δεν αλλάξει κάτι στην εβδομάδα που έρχεται να ανακοινωθεί ο προπονητής που θα είναι ο Περικλής Αμανατίδης. Αλλά όσο δεν ανακοινώνεται επίσημα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Είναι όμως το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Διέρρευσαν και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις και προτάσεις όπως το ενδιαφέρον για τον Μάντζιο, το ότι θεωρούνται «κλεισμένοι» δύο πρώην των Μετεώρων ο τερματοφύλακας Ζαρόπουλος και ο μεσοεπιθετικός Σκόνδρας, ότι υπάρχει επίσης ενδιαφέρον για ακόμη έναν τερμαοτοφύλακα είτε αυτός είναι ο Κουτζαβασίλης είτε ο Γιακουμής και ότι υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους παίκτες .

Τέλος , πρέπει να γίνουν και οι ανανεώσεις με παίκτες από το περσινό ρόστερ με τις κατάλληλες φυσικά υλοποιήσεις συμφωνιών. Αναμένουμε λοιπόν τα επίσημα εντός προσεχών ημερών αλλά και να μάθουμε τον προγραμματισμό και τους στόχους της νέας περιόδου επίσημα από τους ανθρώπους της ομάδας.