Σε επαφές λέει για ξένο προπονητή-Συνεχίζει ο Αϊβάζογλου αναφέρει σχετικό δημοσίευμα

Με το βλέμμα στραμμένο στη Super League 2 συνεχίζουν να κινούνται στα Τρίκαλα, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα του τελευταίου διαστήματος. Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι θα συνεχίσουν με τον Ηλία Αϊβάζογλου στα ηνία τους , αναφέρει το sportday και συνεχίζει στο … άρθρο του:

Από το περιβάλλον του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου αναφέρουν πως δεν έχει υπάρξει αξιόπιστο ενδιαφέρον από επιχειρηματία μέχρι στιγμής, γι’ αυτό και η ομάδα θα συνεχίσει ως έχει. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τα Τρίκαλα, ήταν από τις πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν άδεια και πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα χάρη στις ενέργειες του Ηλία Αϊβάζογλου.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Σαμολαδάς κινείται προσεκτικά, για τη στελέχωση του προπονητικού τιμ αλλά και του ρόστερ. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SD, για τη θέση του προπονητή έχει στραφεί στην ξένη αγορά και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με δυο τεχνικούς.

Αν δε τελεσφορήσει καμία από τις δυο υποθέσεις, τότε θα επανέλθουν στην ελληνική αγορά με έτοιμη λίστα. Η υπόθεση του προπονητή θα δώσει τη θέση της στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις, για τον καταρτισμό του έμψυχου δυναμικού ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Το γεγονός πως υπάρχει δυνατότητα για προσθήκες παικτών άνω των 25 ετών, δίνει τη δυνατότητα για να εξεταστούν προσεκτικά οι περιπτώσεις των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Οι εξελίξεις θα έρθουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τα Τρίκαλα να είναι σε πλεονεκτικότερη θέση από άλλες ομάδες για το στήσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο η οποία θα έχει αυξημένες απαιτήσεις.