Σε υψηλό επίπεδο το διεθνές καμπ Ταε Κβον Ντο του ΣΟΑΤ και πάρα πολλές συμμετοχές

Μεγάλη συμμετοχή και σπουδαία επιτυχία σημειώνει στην πόλη μας το 5ο διεθνές καμπ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διοργανώνει ο ΣΟΑΤ . Εκτός από τα καθαρά προπονητικά και αγωνιστικά θέματα του καμπ, η διοργάνωση αποτελεί και είδος αθλητικού τουρισμού με πολλές αφίξεις ενώ  έχουν έρθει σπουδαίοι αθλητές και προπονητές οι οποίοι διδάσκουν τα μυστικά του αθλήματος στους μικρούς και τις μικρές αθλήτριες και όλοι είναι ενθουσιασμένοι.

Στο Δημοτικό Κλειστό μέχρι τις 31 Αυγούστου, συμμετέχουν   54 σύλλογοι από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, 500 περίπου αθλητές και αθλήτριες  και  μαζί με τους προπονητές , τους  βοηθούς και τους γονείς ξεπερνάνε τους 1000 επισκέπτες αυτές τις ημέρες στα Τρίκαλα.

 

To Προπονητικό team του Καμπ στελεχώνουν , ο Ολυμπιονίκης του Πεκίνου 2008 από την Δομινικανή Δημοκρατία Gabriel Mercedes, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής 2015 Βελγος Jaouad Achab, ο Μεξικανός Allende Salvator, Ο Ιταλός Aldo Codazzo και ο Μαροκινός Moustapha Akkouh. 

Το καμπ παρουσιάστηκε επίσημα με την παρουσία του Δημάρχου Δ. Παπαστεργίου, του Αντιδημάρχου Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας  Β. Αναστασίου και της Έφης Λεβέντη Δημοτικής Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας . Επίσης μίλησαν ο προπονητής του ΣΟΑΤ Ν. Παϊταρίδης, οι ξένοι αθλητές και προπονητές και οι δύο πρωταθλητές, η Τρικαλινή Φανή Τζέλη και ο Πατρινός Αργύρης Σοφοτάσιος.

Παπαστεργίου: «Καλωσορίζω για μία ακόμη φορά, φίλους αγαπημένους. Υπάρχει επαφή από την πρώτη φορά. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον ΣΟΑΤ για την πολύ καλή δουλειά που κάνει. Είναι όφελος , τόσο για τον σύλλογο όσο και για την πόλη. Η δουλειά του Δήμου είναι να αγκαλιάζει προσπάθειες όπως αυτή.»

Παϊταρίδης: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Παπαστεργίου, τον σύμβουλο κ. Ακη Αναστασίου  όπως και την κ. Λεβέντη, για την βοήθεια. Είναι το 5ο ιντερνάσιοναλ καπ, όπου συμμετέχαν 550 αθλητές. Είναι τιμή μας που βρίσκονται αναγνωρισμένοι προπονητές και αθλητές. Είμαι ευχαριστημένος για την συμμετοχή όλων. Πρόσφατα έδειξαν ενδιαφέρον   ,αθλητές και από άλλες χώρες, για την επόμενη φορά φυσικά. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και τους  εθελοντές.»

Αναστασίου: «Καλωσορίζουμε τους αθλητές και είναι τιμή μας, που τους έχουμε στην πόλη των Τρικάλων. Είναι μία μεγάλη διοργάνωση και ο ΣΟΑΤ έκανε πολύ καλή  και σοβαρή δουλειά και ελπίζω στην συνέχεια να γίνει ακόμα καλύτερη διοργάνωση.»

Λεβέντη: » Χαιρετίζω την προσπάθεια αυτή του ΣΟΑΤ η οποία έχει μεγάλη σημασία και για την πόλη μας. Η Δημοτική αρχή στηρίζει με πάθος όλες τις διοργανώσεις.»

Moustapha Akkouh: » Είμαι  χαρούμενος που βρίσκομαι στα Τρίκαλα. Για εμάς είναι το μεγαλύτερο καμπ στον κόσμο! Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Βρίσκομαι στον χώρο αυτό 40 χρόνια. Ελπίζω πως κάθε χρονιά το επίπεδο θα ανεβαίνει.»

Jaouad Achab: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, σε ένα από τα μεγαλύτερα event για το άθλημά μας «

Aldo coduzzo:  » Ξεκινώντας θέλω να πω συγνώμη που δεν γνωρίζω άλλη γλώσσα εκτός από τα Ιταλικά. Είμαι από την Ιταλία και το Λέτσε. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος  γιατί φέτος το επίπεδο είναι κατά πολύ καλύτερο. Δείτε πόσοι δάσκαλοι έχουν έρθει από τον κ. Παϊταρίδη. Εξαιρετική ευκαιρία για τους αθλητές αλλά και για τους δασκάλους που είναι εδώ, είμαι αρκετά ευχαριστημένος.»

Gabriel Mercedes:  «Στο Πεκίνο το 2008 πήρα μετάλλιο, έχω ξαναέρθει στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες που είχε διοργανώσει. Είμαι υπερήφανος για την πρόσκληση. Ελπίζω να συνεχιστεί  η διοργάνωση. Σας ευχαριστώ όλους.»

Allende Salvator: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παϊταρίδη για την πρόσκληση και για όλη την προσπάθεια. Με τον  m. Mercedes έχω πάει σε πολλές χώρες. Η Ελλάδα έχει παράδοση στον αθλητισμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές, στους δημοσιογράφους, γονείς. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να είναι στον χώρο του αθλητισμού. Προσωπικά έμαθα πολλά από τους δασκάλους. Σας ευχαριστώ όλους.»

Φανή Τζέλη: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία να αγωνιστώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους. Είναι τιμή για εμένα.»

Αργύρης Σοφοτάσιος: «Μεγάλη τιμή για έμενα που εκπροσωπώ την χώρα μου στους αγώνες. Πρέπει να καταλάβουν όλοι που πάμε και τι κάνουμε. Ευχαριστώ την ομοσπονδία και τους προπονητές και όλους όσους με στηρίζουν. Τους γονείς μου φυσικά που στους δύσκολους καιρούς με στηρίζουν οικονομικά καθώς είναι οι χορηγοί μου. Είμαστε  τυχεροί με την Φανή, από όλο αυτό μόνοι κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε και όχι χαμένοι. Είμαστε αθλητές.»