Σε ποδηλατική γιορτή εξελίχθηκε ο αγώνας ΜΤΒ στον προφήτη Ηλία

Πρωτόγνωρη εμπειρία αποκόμισαν οι νεαροί ποδηλάτες αλλά και οι θεατές του αγώνα. Τα παιδιά δημοτικών σχολείων γέμισαν με θετική ενέργεια  τον λόφο προφήτη Ηλία.

Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή 24/10/2021 ο Π.Σ. Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων διοργάνωσε τον ποδηλατικό αγώνα «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» με μεγάλη επιτυχία. Ο Αγώνας έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις νεαρές ηλικίες. Σε αυτό βοηθάει ιδιαίτερα ο χώρος του άλσους με τα πανέμορφα τοπία του και τα ποδηλατικά μονοπάτια. Εκτός από τις αγωνιστικές κατηγορίες έλαβαν μέρος και παιδιά δημοτικών σχολείων που γέμισαν με θετική  ενέργεια και  χαμόγελα τον χώρο.

Στον αγώνα η ποδηλατική ακαδημία του Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 10 ποδηλάτες παιδιών δημοτικού σχολείου και 10 από τις αγωνιστικές κατηγορίες κερδίζοντας συνολικά 6 μετάλλια για την ομάδα.

Στην κατηγορία Μίνι μικρά αγόρια ο Ρωμανός Καλατζής ήταν με διαφορά ο νικητής του αγώνα δείχνοντας το εξαιρετικό ταλέντο του στην ποδηλασία.

Στην κατηγορία Παγκορασίδων είχαμε δύο μετάλλια κάνοντας το 1-2 με την Εύα Ντάκου να τερματίζει 1η και την Κέλλυ Σούλιου 2η.

Στην κατηγορία Παμπαίδων  είχαμε άλλα  δύο μετάλλια κάνοντας το 2-3 με τον Ντίνο Ζιντζόβα να τερματίζει 2ος και τον Αλέξανδρο Νικολό 3ος. Επίσης ο Άρης Κουτσιβέτας τερμάτισε 7ος με πολύ καλή επίδοση.

Στην κατηγορία Παίδων είχαμε μετάλλιο και 2η θέση από το Δαμιανό Μάντζιο και μια 4η θέση για τον Κώστα Φυστόπουλο με επίσης πολύ καλή επίδοση.

Τις εντυπώσεις των θεατών έκλεψαν τα μικρά παιδιά των δημοτικών σχολείων που έλαβαν μέρος στον αγώνα. Συμμετείχαν επίσης και 10 παιδιά από δημοτικά σχολεία της Λάρισας με πρωτοβουλία της ποδηλατικής ακαδημίας του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ. Η χαρά και τα χαμόγελα των παιδιών μας αποζημίωσαν με το παραπάνω. Στον αγώνα τους ήταν όλοι νικητές και κέρδισαν όλοι από ένα χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας μας, καθώς μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός), LA FARM (γαλακτοκομικά).

Φέτος στα Τρίκαλα επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREE OF COVID… η ασφαλέστερη επιλογή!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram:  https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh