Σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα τα παιδιά της Δήμητρας

 Επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και πολύτιμες εμπειρίες οι αθλητές της Ακαδημίας της Δήμητρας/Απόλλων από τη Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο 22 του μήνα 4 τμήματα της Ακαδημίας ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη όπου διέμειναν στο ξενοδοχείο Metropolitan της συμπρωτεύουσας.  
Την Κυριακή 23 του Μάρτη η Ακαδημία μετά από πρόσκληση, έλαβε μέρος στο μεγάλο Τουρνουά που συμμετείχαν ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ηρακλής, ο ΠΑΣ Γιάννενα αλλά και άλλες κορυφαίες Ακαδημίες. Όλα τα τμήματα στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στο ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου τουρνουά με αποκορύφωμα το τμήμα του Προ-παιδικού που επικράτησε σε 2 από τους 3 αγώνες (ΠΑΣ Γιάννενα και Νέστωρ Χρυσούπολης) χάνοντας στις λεπτομέρειες μόνο από τον ΠΑΟΚ με 2-0. Όλες οι αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας.
Με το τέλος του Τουρνουά το λεωφορείο της Ακαδημίας μετέβηκε στο Γήπεδο της Τούμπας όπου οι 50 περίπου αθλητές παρακολούθησαν ζωντανά το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννενα. Όλοι οι αθλητές απόλαυσαν κάθε στιγμή από την διήμερο ταξίδι έχοντας χαραγμένες στη μνήμη τους εικόνες που θα τους μείνουν για όλη τους την αθλητική σταδιοδρομία.
Τα τμήματα της Αποστολής συνόδευσαν οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας Απ. Γκαραγκάνης και Ν. Γιαγιάκος καθώς και οι προπονητές Λ. Πάτρας, Ν. Μανούρας και Π. Βασιλείου. Ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλευρό των αθλητών παραβρέθηκαν και αρκετοί γονείς από τα Τρίκαλα.
Τέλος οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας της Δήμητρας/Απόλλων θέλουν να ευχαριστήσουν τους διοργανωτές του τουρνουά για την πρόσκλησή τους αλλά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία στο γήπεδο της Τούμπας.