Συγχαρητήρια για την πρωτιά του ΑΟΤ από Ζαρόπουλο-Ριζογιάννη-Σταματή

Την χαρά τους για την επισημοποίηση της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ 2, εκφράζουν παίκτες της ομάδας του Α Ο Τρίκαλα για το φετινό ταξίδι που έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή της φουτμπολ λιγκ και ανταμείφθηκαν οι κόποι της σεζόν, έστω κι αν αυτή δεν τελείωσε κάτι όμως που ήθελαν άπαντες στα Τρίκαλα , να τελειώσει η χρονιά και με τα υπόλοιπα τρία ματρς. Έστω και έτσι η ομάδα των Τρικάλων είναι η δίκαιη πρωταθλήτρια ομάδα της φουτμπολ λιγκ. 

Μιχάλης Ζαρόπουλος  

“Όχι ο καλύτερος τρόπος για να πανηγυρίσουμε αλλά τουλάχιστον μετά από τόσο καιρό οι κόποι μιας δύσκολης χρονιάς ανταμείφθηκαν. Συγχαρητήρια σε όλους όσους είχανε ενεργή συμμετοχή σε αυτό το όμορφο ταξίδι και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας”

Παντελής Ριζογιάννης

“Μια χρονιά έφτασε στο τέλος της με μεγάλη επιτυχία. Σαν αρχηγός της ομάδας είμαι υπερήφανος που είχα συμπαίκτες ΝΙΚΗΤΕΣ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που μας στήριζε σε όλα τα παιχνίδια”

Ανδρέας Σταματής

Job is done… target accomplished! Let’s go SL2! ΑΟΤ 2019-2020! Περήφανος που ήμουν μέρος αυτής της απίθανης προσπάθειας! ⚽️🥇🏆 #campeones @ Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.