Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της παλαίμαχης συναδέλφου Παναγιώτα Ζυγούρη, από την Λαμία, με συμμετοχές σε αγώνες Εθνικών και τοπικών κατηγοριών και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα.

Δυστυχώς, τον περασμένο Δεκέμβριο νόσησε από κορονοϊό, ενώ στις 22
Δεκεμβρίου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ Χαλκίδας, όπου και άφησε την τελευταία
της πνοή. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους της.

Με εκτίμηση,
για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΠΑΔΟΓΟΥΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Θρήνος στη Λαμία για την 50χρονη υπάλληλο του Δήμου Λαμιέων που πάλεψε για 20 ημέρες με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας…

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Λαμία και τη Φθιώτιδα από την είδηση του θανάτου της 50χρονης Παναγιώτας (Γιούλη) Ζυγούρη από κορωνοϊό, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Η Γιούλη τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων, ωστόσο ήταν από τα πρώτα παιδιά που ασχολήθηκαν δημοσιογραφικά στη Λαμία, ξεκινώντας από τα Πολύχρωμα και το Δημοτικό Ραδιόφωνο και περνώντας στη συνέχεια και από άλλα μέσα ενημέρωσης, όπως το STAR Κεντρικής Ελλάδος και την εφημερίδα «σέντρα».

Στάθηκε με αξιώσεις στο ανδροκρατούμενο, αθλητικό ρεπορτάζ, χάρη στη μεγάλη της αγάπη κυρίως για το μπάσκετ, αλλά και το ποδόσφαιρο, όπου παρακολουθούσε πολλούς αγώνες.

Ανεξάρτητη και ασυμβίβαστη τη θυμόμασταν πάντα σαν μια καλή συνάδελφο ακόμη και όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει το χώρο μετά από μια επιτυχημένη δεκαετή πορεία σε αυτόν.

Δυστυχώς το Δεκέμβρη νόσησε από την covid-19, τόσο αυτή όσο και η αγαπημένη της μητέρα. Εκείνη στις 22 Δεκεμβρίου χρειάστηκε να διασωληνωθεί και καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ Λαμίας, αναζητήθηκε βοήθεια στη γειτονική Χαλκίδα. Εκεί, έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή, μετά τις σοβαρές επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία της ο κορωνοϊός.

Η οικογένεια του LamiaReport, εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της φίλης και συναδέλφου Γιούλης.