Συλλυπητήρια Μηνύματα από Ερασιτέχνη-ΠΑΕ και Παλαιμάχους Α Ο Τρίκαλα

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Συμβολαιογράφου Δημήτρη (Τάκη) Αρβανίτη ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών.
Ο Τάκης Αρβανίτης ήταν για χρόνια φίλος του Α Ο Τρίκαλα και κοντά στην ομάδα , ενώ διετέλεσε και διοικητικό στέλεχος του συλλόγου από την θέση του Αντιπροέδρου τις περιόδους 1985 -1986 και 1988-1989.

Συλλυπητήριο ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα

Η ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Συμβολαιογράφου Δημήτρη (Τάκη) Αρβανίτη ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών.
Ο Τάκης Αρβανίτης διετέλεσε διοικητικό στέλεχος του Α Ο Τρίκαλα από την θέση του Αντιπροέδρου τις περιόδους 1985 -1986 και 1988-1989, ενώ ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή θερμός φίλος του ΑΟΤ. Καλό Παράδεισο.

Συλλυπητήριο Παλαιμάχων Α Ο Τρίκαλα

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων , αποχαιρετούν τον Τάκη Αρβανίτη, ο οποίος υπηρέτησε την ομάδα του Α Ο Τρίκαλα τόσο από την θέση του διοικητικού στελέχους όσο και από την θέση του απλού φιλάθλου της ομάδας για πολλά χρόνια. Εκφράζουν επίσης τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.