Συνεχίζουν Γιακουμής-Σταματής-Βέρτζος-Σανδραβέλης-Νιάρος-Ντόσης και κοντά ο Τσίπρας

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής του Α Ο Τρίκαλα, Νίκος Σαμολαδάς, στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Ζυγός, δήλωσε ότι έχει επέλθει συμφωνία με τους Γιακουμή-Σταματή, Βέρτζο, Σανδραβέλη, Νιάρο και Ντόση οι οποίοι συνεχίζουν στον ΑΟΤ, συν τους νεαρούς που υπήρχαν στην ομάδα, ενώ θα υπάρξει συζήτηση με τους Ριζογιάννη και Ζαρόπουλο . Κοντά στο να παραμείνει στα Τρίκαλα είναι και ο Τσίπρας.

Φυσικά θα γίνουν και μεταγραφές, ενώ θα δοθεί έμφαση όπως είπε και σε αρκετούς νεαρούς. Συνεργάτης του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη θα είναι ο Τρικαλινός Βασίλης Καλογιάννης και αναμένεται να υπάρξει συμφωνία με ικανό και γνωστό προπονητή τερματοφυλάκων. Πρόκειται για τον Κώστα Παγανιά πρώην του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ και άλλων ομάδων. Για γυμναστή θα γίνει μια κουβέντα με τον νυν Φάνη Τζατζάκη .

Με τον Λώττα δεν βρέθηκε συμφωνία οπότε ο έμπειρος μέσος αποτελεί παρελθόν από τα Τρίκαλα.

Για το στάδιο προετοιμασίας είπε ότι η κατάσταση είναι ρευστή καθώς κανείς δεν γνωρίζει πως θα είναι η Σούπερ Λιγκ 2 και πότε θα ξεκινήσει και έτσι στα Τρίκαλα , κινούνται με βάση την έναρξη της Σούπερ Λιγκ 1 η οποία ανακοινώθηκε για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Υπολογίζεται ότι στις 17 περίπου Αυγούστου θα γίνει η έναρξη, μέχρι τις 28 του μήνα στο Καρπενήσι και δήλωσε ακόμη πως υπάρχουν δύο γήπεδα για τις προπονήσεις της ομάδας, συν το βοηθητικό του σταδίου. Δέκα μέρες νωρίτερα,περίπου στις 7 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία στην πόλη των Τρικάλων.

Επισήμανε ακόμη, πως εκτός του Χαραλαμπίδη , υποψήφιος προπονητής ήταν και ο Πάμπλο Γκαρσία της Κ19 του ΠΑΟΚ , αλλά η περίπτωση αυτή ήταν πάρα πολύ δύσκολη καθώς ο Γκαρσία βάζει υποψηφιότητα ακόμη και για προπονητής της πρώτης ομάδας .

Eνώ υπήρξε συζήτηση και με τον Τάτση πρώην προπονητή του Πλατανιά, Όσο για τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου, δήλωσε ότι πάνω κάτω η ομάδα θα βαδίσει στα ίδια επίπεδα με την σεζόν που πέρασε .

Σε μια πολύ δύσκολη και αβέβαιη όπως τόνισε εποχή όπου δεν μπορεί κανείς να προγραμματίσει ακόμη ούτε φιλικά ματς , καθώς τα Τρίκαλα ήταν η πρώτη ομάδα που πήγε στο Καρπενήσι να κλείσει αθλητικό κέντρο για τη νέα περίοδο , με το πρωτάθλημα να υπολογίζεται να ξεκινά στα τέλη Σεπτεμβρίου.