Συνεργασία ΤΕΦΑΑ – Δήμου Τρικκαίων για την άσκηση στη ζωή των πολιτών

Πώς συνδέεται το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την πόλη των Τρικάλων; Με την παραμονή του και μόνο στην περιοχή; Οχι μόνο! Αλλά και με τη συνεργασία για την ανάδειξη των θετικών που υλοποιούνται στον Δήμο και στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Οπερ και εγένετο. Δηλαδή εγένετο… aerial dance στην κεντρική γέφυρα των Τρικάλων. Εκεί, όπου τα βράδια η νεολαία συναντιέται, εκεί, όπου οι επισκέπτες φωτογραφίζουν ή φωτογραφίζονται, εκείνον τον χώρο, διάλεξαν οι ιθύνοντες του νεοσύστατου εργαστηρίου «Επιστήμες Ελεύθερου χρόνου: ΦΥΣΗ-ΣΠΟΡ-ΤΕΧΝΕΣ» του ΤΕΦΑΑ της ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, να κάνουν κάτι πρωτοποριακό.
Να γίνει τόπος aerial dance, δηλαδή εναέριου χορού, με τη βοήθεια των γνωστών πανιών, που επιτρέπουν στον ασκούμενο να συνδυάσει χορό και ακροβατική γυμναστική.
και όλο αυτό, παρουσιάστηκε το απόγευμα της τελευταίας ημέρας του Ιουλίου του 2019, από την performer Δρ Ζαφειρούδη Αγλαΐα, που ήταν και υπεύθυνη για την ιδέα, τη σύλληψη, τη χορογραφία και την καλλιτεχνική επιμέλεια του γεγονότος.