Συστάθηκε η ΕΕΑ-Οι κίνδυνοι για Ηρακλή

Τα προβλήματα μεγαλώνουν από την στιγμή που επανασυστάθηκε η ΕΕΑ. Ο Ηρακλής είναι εκτεθειμένος εφόσον δεν προσκομίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Το iraklis1908.gr σας μεταφέρει τις συνέπειες που θα υπάρξουν εφόσον δεν αλλάξει κάτι.

Τα βασικά στοιχεία που εξετάζει η ΕΕΑ είναι φορολογική, ασφαλιστική ενημερότητα και εγγυητική επιστολή. Η τελευταία είναι η μοναδική που υπάρχει καθώς έχει επεκταθεί η ισχύς  της περσινής από τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα η προβλεπόμενη ποινή την παλιότερα υποβιβασμός, ενώ πέρσι άλλαξε και μετατράπηκε σε χρηματικό πρόστιμο, κάτι που έγινε πέρσι στην περίπτωση της ΠΑναχαίκής αλλα είχε προκαλέσει μεγάλες αντιπαραθέσεις.

Μοιραία θα εκπέσει η εγγυητική επιστολή και η ομάδα θα κινδυνεύει να τιμωρηθεί με μείον τρεις βαθμούς, αν μέσα σε ένα χρονικό διάστημα περίπου δυο εβδομάδων δεν την αντικαταστήσει.

Παρόλα αυτά υπάρχει ένα νομικό κενό που δημιουργήθηκε πέρσι με την Παναχαϊκή. Η ΕΕΑ είχε ανακαλέσει το πιστοποιητικό συμμετοχής της Παναχαϊκής και η ΕΠΟ επέστρεψε να οριστούν οι αγώνες της. Τότε η ΕΕΑ θέλησε να κινηθεί νομικά και να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο 300 χιλιάδων ευρώ αλλά η απεργία των δικηγόρων δεν τους επέτρεψε , καθώς διήρκησε 4 μήνες !

Η θέση της ΕΕΑ είναι καθετη και αναφέρει για υποβιβασμό σε περίπτωση που δεν υπάρχει φορολογικη και ασφαλιστικη ενημεροτητα. Αυτή θα είναι η εισηγηση της αλλα το θέμα είναι πως θα το χειριστεί η ΕΠΟ.

Συνεπως ο Ηρακλής είναι στην κόψη του ξυραφιού και δεν μπορεί να παίζει άλλο με την φωτιά.