Σκέψεις αποχώρησης Αϊβάζογλου-Στον «αέρα» η συμμετοχή του ΑΟΤ στο νέο πρωτάθλημα

Σκέφτεται να αποχωρήσει από τα ηνία του ΑΟΤ ο Ηλίας Αϊβάζογλου, με τα δημοσιεύματα και τις διαρροές να πληθαίνουν γι΄ αυτό το ζήτημα. Η ομάδα βρίσκεται στον «αέρα» όσο αφορά  το νέο πρωτάθλημα, αν και έχει κατατεθεί ήδη η εγγυητική και διαδικαστικά δεν τίθεται ζήτημα συμμετοχής.  Αναμένονται βέβαια και επίσημες αποφάσεις από πλευράς Aϊβάζογλου (μέχρι τώρα μόνο διαρροές ακούγονται και δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς του) ή τυχόν προτάσεις εξαγοράς της ΠΑΕ με τα χρονικά περιθώρια για την οργάνωση και στελέχωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν να στενεύουν. Φυσικά το χειρότερο σενάριο για τον ΑΟ Τρίκαλα και το Τρικαλινό ποδόσφαιρο θα είναι να μην παίξει η ομάδα κάτι που δεν θέλει κανείς να σκέφτεται. Ελπίζεται ότι τελικά θα βρεθεί λύση για να συνεχίσει ο ΑΟΤ την πορεία του είτε με τον νυν ιδιοκτήτη είτε με νέο ιδιοκτήτη.

Ο σεβασμός στην ιστορία αυτής της ομάδας επιβάλει απ΄όλους υπεύθυνη στάση και καλό θα είναι να γνωρίζει η πόλη τις επίσημες προθέσεις.

Ούτε καν ως αστείο δεν μπορεί να εκληφθεί αυτή η διαρροή (και όχι επαναλαμβάνουμε επίσημη τοποθέτηση ) που υπήρξε το βράδυ της Πέμπτης 14/7 και έγινε δημοσιεύματα σε μέσα ενημέρωσης περί μη συμμετοχής του ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα…

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η  liganews o ισχυρός άνδρας των Τρικάλων, Ηλίας Αϊβάζογλου την Τρίτη (13/7) κατέθεσε την εγγυητική για την συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2 και μία μέρα μετά, σκέφτεται να φύγει από τα ηνία της ΠΑΕ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η προσωπική κόπωση είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οδηγούν τον Ηλία Αϊβάζογλου στην έξοδο από το «τιμόνι» του ΑΟΤ.