ΣΟΑΤ Χρυσό και Χάλκινο Φανή και Κωνσταντίνα Τζέλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

dav

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 Ανδρών /Γυναικών που διεξήχθη στην Πάτρα στις 9-11 Απριλίου ο ΣΟΑΤ είχε την χαρά να καμαρώσει δύο μετάλλια και μάλιστα σε Ολυμπιακή Κατηγορία. 
Η Φανή Τζέλη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των – 57 Γυναικών.
Στην ίδια κατηγορία η Κωνσταντίνα Τζέλη  κατέκτησε το χάλκινο  μετάλλιο.
Σε μια κατηγορία που συγκίνησε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στο στάδιο, οι δύο αδερφές έπειτα από δύο άνετες νίκες συναντήθηκαν στον ημιτελικό. Ο ημιτελικός δεν έγινε μεταξύ τους καθώς η Κωνσταντίνα αποφάσισε να αφήσει την μικρή Φανή να παίξει τον Τελικό με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αντριάννα Ασπρογέρακα. Ήταν μια σωστή και συγκινητική απόφαση και η Φανή δικαίωσε αυτήν την κίνηση καθώς κέρδισε τον τελικό. Τις ίδιες πιθανότητες είχε και η Κωνσταντίνα αλλά η Έφηβη ακόμη Φανή φέτος είχε μια τρομερή χρόνια και όλοι πιστεύουν γι αυτή ότι μπορεί να διεκδικήσει το Ολυμπιακό Όνειρο. Φυσικά ο προπονητής Νίκος Παϊταρίδης ήταν σύμφωνος με αυτή την απόφαση.
Το άλλο αστέρι του ΣΟΑΤ η Εύα Παϊταρίδου αγωνίστηκε στις γυναίκες, αν και είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί στις Νεάνιδες. Κέρδισε στον πρώτο αγώνα της αλλά στον δεύτερο συναντήθηκε με την πρωταθλήτρια στις γυναίκες Τυρολόγου, όπου σε ένα ωραίο αγώνα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας της αντιπάλου. Έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου και το πρωτάθλημα στις γυναίκες.
Να τονιστεί ότι οι Φανή Τζέλη και Εύα Παϊταρίδου είναι στην Εθνική Ομάδα  Νεανίδων 2018 και τον Απρίλιο θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τυνησία.
Η Κωνσταντίνα Τζέλη είναι στην Εθνική Ομάδα  Γυναικών 2018 και θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Μάιο στην Ρωσία.
Για μια ακόμη φορά αισθανόμαστε ως ΣΟΑΤ αλλά και ως Τρίκαλα υπερήφανοι γι αυτές τις επιτυχίες, στο υψηλότερο εθνικό επίπεδο αφού σημειώθηκαν στην κατηγορία Ανδρών/Γυναικών, και δικαιωμένοι για τις επιλογές μας. Υπερήφανοι γιατί αθλητές μας στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες και αγωνίζονται με το Εθνόσημο στις μεγαλύτερες διοργανώσεις.
Κάποια από αυτά τα παιδιά θα γράψουν το όνομα τους και τον σύλλογο με χρυσά γράμματα στον Ελληνικό Αθλητισμό.
Να ευχαριστήσουμε θερμά για την συμβολή τους την διαιτολόγο  κ. Νικολέτα Καλαμπάκα, τον αθλητικό ψυχολόγο κ. Ευάγγελο Γαλάνη, τον φυσιοθεραπευτή κ. Άγγελο Παππά.
Το Δ Σ του Συλλόγου, το προπονητικό τιμ , οι συναθλητές τους και τα πολυπληθή μέλη του ΣΟΑΤ συγχαίρουν θερμά τις αθλήτριες για την επιτυχία τους.