Στα Τρίκαλα ο πρωταθλητής Ευρώπης στο πινγκ πονγκ Γιάννης Σγουρόπουλος

Στην πόλη μας βρίσκεται αυτές τις ημέρες, ο περσινός πρωταθλητής Ευρώπης κάτω των 21 ετών και δύο φορές σερί πρωταθλητής εφήβων Ευρώπης, Γιάννης Σγουρόπουλος.   Έχει άριστες σχέσεις φιλίας με τον προπονητή του ΦΑΣ Τρικάλων, Αντώνη Σέιμαν,  ο οποίος και τον φιλοξενεί.

Είχε την ευκαιρία να τα πει και με τα μέλη του Τρικαλινού συλλόγου στο πινγκ πονγκ, τον ΦΑΣΤ , ο οποίος φέτος ανέβηκε και κατηγορία στην πρώτη συμμετοχή σε αγώνες, τον Κώστα Ψωφάκη και τον Άρη Μπράτσο.

Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής, ανανέωσε τη συνεργασία του με την γερμανική Γκρενζάου ομάδα πρώτης κατηγορίας σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πινγκ πονγκ.  Αποκόμισε πολλά οφέλη από τη συμμετοχή του στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε διασυλλογικό επίπεδο και η νέα πρόκληση είναι να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι θα παραμείνει κάτοικος Γερμανίας, καθώς θα ισχύσουν τα ίδια και για τον βασικό τόπο διαμονής του. Σύμφωνα με το πλάνο θα συνεχίσει να ζει στο Οχσενχάουζεν και θα προπονείται στο σύγχρονο αθλητικό του κέντρο μαζί με μεγάλα ονόματα του διεθνούς στερεώματος. Πριν την Γερμανία, ο Σγουρόπουλος είχε παραστάσεις από το Γαλλικό όσο και το Σουηδικό πρωτάθλημα.