Στη Δανία ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης

Ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση για τον ΣΟΑΤ  αυτή την φορά στην Δανία στις 29 Μαρτίου έως 3 Απριλίου , σε ένα  αγωνιστικό καμπ που έχει ενταχθεί στα πλαίσια προετοιμασίας για Δανούς και Σουηδούς αθλητές για το παγκόσμιο πρωτάθλημα με την επωνυμία «Fredericsunt Taekwondo Intenational Electronic Easter Fight Camp 2018». 
Ο προπονητής ΝΙΚΟΣ ΠΑΙΤΑΡΙΔΗΣ επιλέχθηκε από τους διοργανωτές να είναι ο κύριος εισηγητής του σπουδαίου Καμπ, όπου θα συμμετέχουν πολλοί πρωταθλητές, και μέλη Εθνικών ομάδων.
Θα συμμετάσχουν και αθλητές του ΣΟΑΤ όπου οι διοργανωτές θα καλύψουν  τα έξοδα διαμονής και διατροφής τους  λόγω της ποιότητας των αθλητών μας και των εξαιρετικών διεθνών σχέσεων που έχει ο σύλλογος και απολαμβάνουν οι αθλητές μας. Αυτό που θα ζήσουν οι αθλητές μας, ως φιλοξενία και αναγνώριση ξεπερνά τα αθλητικά όρια…
Ο ΣΟΑΤ εδώ και χρόνια κάνει σπουδαία δουλειά σε όλα τα επίπεδα, που δεν περιορίζεται μόνο αγωνιστικά, έχει κερδίσει τον διεθνή σεβασμό και αναγνώριση και όλα αυτά προς όφελος των αθλητών μας.