Στην Αργεντινή για την Ολυμπιάδα Νέων η Φανή Τζέλη

Η Φανή Τζέλη, η πρωταθλήτρια του ΣΟΑΤ, έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια της στο παγκόσμιο στερέωμα του Ταεκβοντό.

Πρώτη στον κόσμο στην κατηγορία της πηγαίνει στην Ολυμπιάδα Νέων στην Αργεντινή ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου που θα της ανοίξει αυτόματα τον δρόμο για συμμετοχή και στην Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2020.

Η Φένια, αναχωρεί την Δευτέρα για την Αργεντινή, με την συνοδεία του  προπονητή της στον ΣΟΑΤ Νίκου Παϊταρίδη.

Παρουσία  του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου αλλά και του Αντιδημάρχου Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού  Άκη Αναστασίου πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στο γυμναστήριο του συλλόγου .

Προλογίζοντας ο Βασίλης Βαργιάμης χαρακτήρισε σταθμό στην 18χρονη πορεία του συλλόγου την συμμετοχή της Φένιας Τζέλη στην Ολυμπιάδα Νέων στην Αργεντινή και ότι στο ξεκίνημα τους δεν φανταζόταν ότι αθλητής του συλλόγου θα πετύχαινε τέτοια διάκριση.

Ο Νίκος Παϊταρίδης από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά την Δημοτική Αρχή, τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Αντιδήμαρχο Άκη Αναστασίου για την πολύτιμη συμβολή τους στην εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών για την προετοιμασία της Φένιας Τζέλη. Ευχαρίστησε ακόμη και τον γυμναστή Γιώργο Μήτσα, ο οποίος ανέλαβε την προετοιμασία της Φένιας εν’  όψει των αγώνων. Για τους αγώνες είπε: «Πηγαίνει σαν φαβορί στους αγώνες και αυτό μας δημιουργεί λίγο άγχος. Δεν φοβόμαστε όμως και ελπίζουμε να τα καταφέρει. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και στις επιτυχίας της Φένιας έπαιξαν και οι συναθλητές της στον ΣΟΑΤ με τους οποίους προπονείται καθημερινά μαζί, συμμετέχει σε αγώνες, μοιράζεται χαρές και λύπες αλλά και οι χορηγοί. Σε ένα ερασιτεχνικό άθλημα όπως είναι το Ταεκβοντό μεγάλοι χορηγοί των αθλητών είναι η οικογένεια τους και η συμβολή της οικογένειας της Φένιας είναι πολύ μεγάλη».