Σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής της ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων BC Aries Κώστας Φλεβαράκης και οι παίκτες της ομάδας, συνοδευόμενοι από τους Χρήστο Τσέκο και Κώστα Σκρέτα επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας «Φαλτάκας ΑΕ» από τους βασικούς υποστηρικτές της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Και φέτος η Τρικαλινή εταιρεία που ασχολείται με το εμπόριο και την επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων απ’ όλο τον κόσμο αλλά και την αντιπροσώπευση μεγάλων οίκων ενεργειακών τζακιών, στήριξε το χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας στην Α1.
Ο Θανάσης Φαλτάκας και τα παιδιά του υποδέχτηκαν θερμά την αντιπροσωπεία των Τρικάλων BC Aries, τους έκαναν μία ξενάγηση στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους απένειμαν τα εύσημα για την εξαιρετική φετινή πορεία στην μεγάλη κατηγορία.





