Στην Κοζάνη ο ικανός Τρικαλινός μέσος Θέμης Αλεξίου

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

Στην ομάδα της Κοζάνης θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 20χρονος ικανός Τρικαλινός μεσοεπιθετικός Θέμης Αλεξίου και στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής .

Ο Θέμης Αλεξίου αγωνιζόταν για τον Διγενή Νεοχωρίου με τον οποίο έπαιξε με επιτυχία και στο περσινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ξεκίνησε από την Ακαδημία1 και στη συνέχεια αγωνίστηκε για την Κ17  του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η Κοζάνη είναι στον 3ο όμιλο εκεί όπου συμμετέχουν ο ΑΣ Μετέωρα και ο ΠΟ Φήκης. Μάλιστα λίγο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει ενισχυθεί πάρα πολύ καθώς έχει αποκτήσει 13 ποδοσφαιριστές τις τελευταίες ημέρες, οι περισσότεροι νεαροί στην ηλικία και αναμένεται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Προπονητής είναι ο Γιώργος Καραγκιολίδης.

 


i-sd