Στην οκτάδα οι παγκορασίδες του Ασκληπιού με ανατροπή

Σε ένα συγκλονιστικό αγώνα -διαφήμιση για το βόλλευ ,οι παγκορασίδες του Ασκληπιού πήραν τη νίκη, επί της Αργούς Βόλου, με σκορ 3-2 και το εισιτήριο για την επόμενη των 8 καλύτερων ομάδων της περιφέρειας.

Έγινε ένα δραματικό παιχνίδι, που κράτησε περισσότερο από 2 ώρες, ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες και τα πάντα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια.
Η φιλοξενούμενη ομάδα ξεκίνησε δυνατά και πατώντας καλύτερα στο γήπεδο εξουδετέρωσε τα ατού του Ασκληπιού.Πήρε σχετικά εύκολα το 1ο σετ με 19-25 ενώ κυριάρχησε και στο 2ο με 16-25.
Η αντίδραση και η αφύπνιση του Ασκληπιού ήρθε στο 3ο το οποίο κέρδισε με 25-19 ενώ μεγάλη μάχη έγινε στο 4 ο σετ ,με τις ομάδες να παλεύουν σε κάθε φάση για κάθε πόντο.Πιο ψύχραιμες οι μικρές του Ασκληπιού πήραν το σετ με 25-23 και ήρθε η ώρα του 5ου και πιο συγκλονιστικού όπως εξελίχθηκε σετ.
Ο Ασκληπιός προηγήθηκε με 4-0 και 5-2 για να έρθει η αντίδραση από την Αργώ και να ισοφαρίσει 5-5 και 6-6 . Από εκείνο το σημείο οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο με τον Ασκληπιό να προηγείται στην αλλαγή του γηπέδου με 8-6 και την Αργώ να ισοφαρίζει 9-9. Παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού με τις μικρές και των δυο ομάδων να κυνηγάνε όλες τις φάσεις και να πανηγυρίζουν κάθε πόντο σαν να ήταν ο τελευταίος. Τελικά πιο ψυχωμένες και ψύχραιμες οι μικρές του Ασκληπιού πήραν το σετ με 15-13 με τον τελευταίο πόντο να πανηγυρίζεται έξαλλα από αθλήτριες ,προπονητές και φιλάθλους ολοκληρώνοντας έτσι μια επική ανατροπή.
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γεροβάιος):Κόκκαλη, Σούλκο, Κοντοκώστα, Μπρουσιάκη, Τζίκα, Παπαγιάννη,Ταρατόρα(λ), Κόκκαλη Α. ,Γκιούρκη,Κολίτσα Π., Κεραμιώτη, Κολίτσα.
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπυλος):Κασιούρα, Αποστολοπούλου, Σταθοπούλου, Κασιούρα Β., Αμυγδαλοπούλου, Αλατίνη9λ(λ), Παιλα, Μιμίκου, Ευσταθίου.