Στην σχολή προπονητών ΟΥΕΦΑ Α ο Νίκος Μανούρας

Ολοκληρώθηκε η Γ φάση της σχολής προπονητών ΟΥΕΦΑ Α στην Δράμα. Τα μαθήματα παρακολούθησε , ο προπονητής του Α Σ Μετέωρα , Νίκος Μανούρας και αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα.  Την σχολή παρακολούθησαν πολλοί γνωστοί προπονητές κάτοχοι διπλωμάτων ΟΥΕΦΑ Β οι οποίοι θέλουν να ανέβουν επίπεδο από τους οποίους πολλοί είναι πρώην γνωστοί ποδοσφαιριστές του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επισημαίνουμε ότι κάτοχοι διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α στα Τρίκαλα είναι μόλις δύο προπονητές (ο ένας είναι σε επαγγελματικές ομάδες) κι αν το πάρει και ο Νίκος Μανούρας θα γίνουν τρεις…

Ο τεχνικός των Μετεώρων δήλωσε σχετικά :

«Ολοκληρώθηκε η σχολή Uefa A, αλλά σ αυτή τη διαδικασία η ομορφιά και η ουσία, βρισκόταν στην επιμόρφωση, στην εσωτερική αναζήτηση και τον προβληματισμό που θα σε κάνει να οδηγηθείς στην επίλυση του προβλήματος. Όλα αυτά όμως δεν θα ήταν τόσο όμορφα και μοναδικά, χωρίς την εξαιρετική παρέα που περάσαμε αυτές τις 3 φάσεις μαζί στη Δράμα και νιώθω τυχερός που απέκτησα καινούργιους φίλους και φυσικά την πολύτιμη συνεισφορά όλων των συναδέλφων που συμμετείχαν σε αυτή τη σχολή. Ένα σημαντικό κεφάλαιο έκλεισε. Καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους και να πετύχουν τους στόχους τους. Καλή αγωνιστική χρονιά.»