Ο Κώστας Ψωφάκης στην τοπική επιτροπή Βορείου Ελλάδος του Πινγκ Πονγκ

Τρικαλινή εκπροσώπηση θα έχουμε στα διοικητικά των τοπικών επιτροπών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινγκ Πονγκ), καθώς ο δραστήριος Κώστας Ψωφάκης του ΦΑΣ Τρικάλων είναι ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής Βορείου Ελλάδας. 

Η ανανεωμένη διοίκηση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης προχώρησε το τελευταίο διάστημα στη σύνθεση των Τοπικών Επιτροπών της, σε Βόρεια Ελλάδα και Δυτική Ελλάδα, όπως και της Τεχνικής Επιτροπής της. Παράλληλα, δημιούργησε νέα Επιτροπή, η οποία θα ασχολείται με θέματα ανάπτυξης. Την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αποτελούν 9 μέλη με πρόεδρο τον νέο γενικό γραμματέα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Σωκράτη Παπασάβογλου. Η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας, που έχει τα γραφεία της στην Πάτρα, συγκροτείται από 5 άτομα και θα συνεχίσει να έχει επικεφαλής τον Παναγιώτη Τζόβολο. Ο τελευταίος είναι πρόεδρος και στην Τεχνική Επιτροπή, όπου μετέχουν συνολικά 7 άτομα. Δημιουργήθηκε και Επιτροπή Ανάπτυξης, στην οποία ανέλαβε πρόεδρος ο νέος β’ αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Γεώργιος Λυγούρας. Στη 5μελή σύνθεση είναι και τρεις πρώην διεθνείς αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Μοίρου, Κορδούτης, Χατσατριάν, οι δύο πρώτοι βρίσκονται και στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας). Τέλος, ανατέθηκε ξανά στον Γιώργο Παπαγεωργίου, για χρόνια μέλος του Δ.Σ. στο πρόσφατο παρελθόν, να είναι υπεύθυνος των πινάκων αξιολόγησης.

Η σύνθεση των Επιτροπών:

Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας

Πρόεδρος: Σωκράτης Παπασάβογλου

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Τασιός

Γραμματέας: Χρήστος Τριγωνάς

Μέλη: Γεώργιος Λυγούρας

Βαγγέλης Ηλιάδης

Κώστας Ψωφάκης

Δημήτρης Καραΐσκος

Κωνσταντίνα Κρόττα

Αλέξης Πίττας

Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας

Πρόεδρος: Παναγιώτης Τζόβολος

Αντιπρόεδρος: Νίκος Φιλιππακόπουλος

Γραμματέας: Βλάσης Γεωργίου

Ταμίας: Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος

Μέλος: Θόδωρος Ρέγκλης

Επιτροπή Ανάπτυξης:

Πρόεδρος Γεώργιος Λυγούρας

Μέλη: Ιωάννης Κορδούτης

Μαρία Μοίρου

Νίκος Φιλιππακόπουλος

Αννίτα Χατσατριάν

Τη νέα Τεχνική Επιτροπή συγκροτούν, όπως προαναφέραμε, επτά άτομα, ωστόσο επιλέχθηκαν τιμητικά τρία ακόμη ως αντεπιστέλλοντα μέλη και θα έχουν από μακριά συμβουλευτικό ρόλο. Δεν θα ψηφίζουν, αλλά θα καταθέτουν τη γνώμη τους όποτε καλούνται. Είναι η Θεσσαλονικιά Τίνα Κρόττα, διακεκριμένη διεθνώς επιδιαιτήτρια, αλλά και technical delegate του αθλήματος, ο Θανάσης Στάθης, ομοσπονδιακός προπονητής στο κλιμάκιο Βορείου Ελλάδας και ο Θεόφιλος Τσεντεκίδης, επί χρόνια παράγοντας στο άθλημα, που ήταν στην προηγούμενη σύνθεση της Τεχνικής Επιτροπής.

Τεχνική Επιτροπή:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Τζόβολος

Μέλη:

Γιώργος Βρεττάκος

Νίκος Κόκκινος

Χρυσούλα Τουρσουνίδου

Αλέξανδρος Μπακόλας

Νίκος Κατσαπρακάκης

Σπύρος Κιούφης