Στις υποδομές του Πυργετού ο Αλέξανδρος Ζυγούρης

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ο. Πυργετού ” Ο Δικέφαλος” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας για τη φετινή χρονιά με τον προπονητή αναπτυξιακών ηλικιών Αλέξανδρο Ζυγούρη. Ένα γνώριμο πρόσωπο για την ακαδημία μας καθώς βρισκόταν πάλι στην ακαδημία μας τη σεζόν 2017-2018.
Ο Αλέξανδρος Ζυγούρης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα Ποδόσφαιρο και ενεργός φοιτητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ” Άσκηση και Υγεία ” του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Γνώστης του αντικειμένου καθώς από νεαρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ακαδημίες, υπήρξε ποδοσφαιριστής στη κ-19 του Παναιτωλικού και στη συνέχεια με τις σπουδές του στα Τρίκαλα έπαιξε σε διάφορες ομάδες του Νομού μας όπως Α.Ο. Τρίκαλα, Φήκη , Μεγαλοχώρι , Γλίνος , Αγία Μονή , Πυργετό. Εκτός όμως το ποδοσφαιρικό του υπόβαθρο έχει εργαστεί και ως προπονητής – παιδαγωγός σε διάφορες ακαδημίες του Νομού μας. Του ευχόμαστε Καλή Χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο του.
Τέλος , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Θοδωρή Πηγουνάκη για την συνεισφορά του στην ακαδημία μας τη περσινή σεζόν και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία.

Με τιμή,
το ΔΣ Α.Ο. Πυργετού ” Ο Δικέφαλος ”
ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας
Κωνσταντίνος Γουργούλιας