Στο CAMP του Meteora Wrwstling Academy οι αθλητές του ΑΠΣ Τρίκαλα

Μετά τη λήξη του διεθνούς τουρνουά ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης  Meteora Wrestling Academy 2018, διοργανώθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας από 2 έως 6 Ιουλίου 2018 το METEORA WRESTLING ACADEMYInternational model camp  2018.

Σκοπός του camp, ήταν η συμμετοχή και η αγωνιστική εκπαίδευση αθλητών και αθλητριών ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης, ηλικίας 10- 17 ετών. Επίσης η εκπαίδευση των αθλητών και αθλητριών πάλης σε θέματα πολιτισμού και υγείας.

Ο Α.Π.Σ. Τρίκαλα συμμετείχε με 22 αθλητές και αθλήτριες:

 1. Μάριος ΔΗΜΟΥ
 2. Λουκία ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
 3. Δημήτριος  ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 4. Κωνσταντίνος ΖΗΚΥΡΗΣ
 5. Κωνσταντίνος ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ
 6. Χριστίνα ΜΠΑΡΛΑΦΕΣΤΑ
 7. Απόστολος ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ
 8. Άγγελος ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ
 9. Νίκος ΧΡΥΣΟΜΑΛΟΣ
 10. Στέφανος  ΛΩΛΗΣ
 11. Σταύρος ΒΟΥΖΑΡΑΝΙΔΗΣ
 12. Αναστάσιος ΔΕΛΗΤΖΗΣ
 13. Γεώργιος  ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ
 14. Ιωάννης ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
 15. Ιωάννης ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
 16. Αντώνιος  ΒΟΥΛΙΩΤΗΣ
 17. Αλέξανδρος ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ
 18. Παναγιώτης ΣΤΟΥΠΗΣ
 19. Οδυσσεας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
 20. Κωνσταντίνος ΣΤΟΥΠΗΣ
 21. Γεώργιος ΜΠΑΡΛΑΦΕΣΤΑΣ
 22. Αποστολος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δυο έως τρεις προπονήσεις την ημέρα, από αξιόλογους Έλληνες και ξένους προπονητές.

Στο camp δίδαξαν οι διεθνείς Ιρανοί προπονητές πάλης Ghassem Ghassabian και Davoud Pour, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ελευθέρας Πάλης, Χρήστος Σιδηρόπουλος, ο Νίκος Τσιακάρας, ο Χαράλαμπος Κουκλίδης, ο Στέφανος Παπαστεργίου, ο Χρήστος Αρότσιος και ο Χαρίλαος Χονδρονάσιος..

Οι προπονήσεις που ενδεικτικά περιελάμβαναν: βελτίωση ατομικής τεχνικής, τακτικής, ενδυνάμωση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, προπονητικούς αγώνες, συζητήσεις τεχνικής, τακτικής, φυσικής κατάστασης, διατροφής, αποθεραπείας και αποκατάστασης, κανονισμών και πολλά ακόμη σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον με πολλές εναλλακτικές επιλογές.

Η εμπειρία που αποκόμισαν οι αθλητές μας αλλά και η εμφάνιση τους στο σύνολο είναι πολύ σημαντική και εν τέλει το ζητούμενο από αυτού του είδους δραστηριοτήτων. Ανεξάρτητα λοιπόν από την καλή εμφάνιση των αθλητών το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η γενιά των παλαιστών μας είναι πολλά υποσχόμενη.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΠΣ Τρίκαλα, αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες, για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.
Και του χρόνου!!!

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας