Στο elite boca cup ο Α Ο Πύργου

Ο Α Ο Πύργου με την συμμετοχή τεσσάρων τμημάτων Κ-16,Κ-14,Κ-12,Κ,-10 και με μια από τις μεγαλύτερες αποστολές του τουρνουά στο Elite Boca Cup 2020 το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αν.Αττικης, της ΕΠΣ Πειραιά καθώς και υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς & Νήσων.

Σκοπός του Elite Boca Cup είναι να συμβάλλει μέσα από την χαρά το του ποδοσφαίρου, συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό, βοηθώντας με αυτόν το τρόπο τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και μαθαίνοντας με αυτόν τον τρόπο στους αθλητές την χαρά της προσφοράς.

Στο Τουρνουά συμμετέχουν πάνω από 30 ομάδες από όλη την Ελλάδα με 110 αγωνιστικά τμήματα και συνολικά πάνω από 1300 αθλητές ηλικίας 7-16 ετών.

Eνδεικτικά αναφέρουμε τις μέχρι τώρα συμμετοχές : ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΥΔΑ, ART SOCCER SCHOOL,ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ, ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, Γ.Σ.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ,ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ,ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ,ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΧΟΛΗ COERVER, ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΣΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΙΜΟΥ,ΑΙΟΛΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ,ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ,ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ,ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ,ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ,ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕΝΤΗ, σχολή Ολυμπιακού Ρέντη .