Στο Παγκόσμιο Cheerleading Ευαγγελία Βενέτη και Φίλιππος Θεοχάρης

Τιμή για τα Τρίκαλα η συμμετοχή με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading που θα διεξαχθεί στην Αμερική μεθαύριο Μ. Πέμπτη, των αθλητών του Συλλόγου Εύαθλοι Ευαγγελίας Βενέτη και Φίλιππου Θεοχάρη.

Μάλιστα οι δυο αθλητές είναι καλεσμένοι για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από την ίδια την Παγκόσμια Ομοσπονδία Cheerleading 

Οι αθλητές Ευαγγελία Βενέτη και Φίλιππος Θεοχάρης, όντας πρωταθλητές Ελλάδος  cheer hip hop και Κυπελλούχοι Ελλάδος αντίστοιχα, συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών CHEERLEADING του 2018 και κατέκτησαν την  4η θέση στην κατηγορία τους ανάμεσα σε 20 συμμέτοχες από 16 χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει ελληνική συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Λόγω αυτής της σημαντικότατης διάκρισης και των άριστων σχέσεων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Μάικ Φουντεδάκη η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε να προσκαλέσει τους δυο αθλητές να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που θα γίνει την Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου στο Ορλάντο της Αμερικής, καλύπτοντας όλα τα έξοδα και τις συμμετοχές τους και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας!

Τι πιο τιμητικό και για τους αθλητές αλλά και για τον ΑΣΤ Ευαθλοι που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση! Τους δυο αθλητές θα συνοδέψουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μάικ Φουντεδάκης, ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας  Ιωάννης Ζουμπούλης, ο πρόεδρος των Ευαθλων Σταύρος Σούλιος , η αντιπρόεδρος του συλλόγου Ευαθλοι και ιδιοκτήτρια της TDA  Γιούλια Πεταράκη.

Η Ευαγγελία Βενέτη στο αεροδρόμιο πριν την πτήση για Αμερική

Ευχαριστούμε το Ερευνητικό κέντρο καινοτομίας ανάπτυξης και προστασίας   διορατικότητα Life School  www.dioratikotita.gr  και το Ασφαλιστικό Γραφείο του κ. Αποστόλου Κόκκοβα που μας παρείχε την πλήρη και 24ωρη ασφαλιστική μας κάλυψη  για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας στην Αμερική.