Στο παγκόσμιο εφήβων πάλης ο Ηλίας Ζαϊράκης

Ο Τρικαλινός πρωταθλητής της πάλης, Ηλίας Ζαϊράκης του ΣΒΑ Τρικάλων, θα είναι ένας από τους Έλληνες αθλητές οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στη Σόφια. Αναλυτικά:

Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χρονιάς για την ηλικιακή κατηγορία των Κ20 θα φιλοξενηθεί στη Σόφια από 15 έως και 21 Αυγούστου.

Περίπου 600 αθλητές και αθλήτριες θα βρεθούν στη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας για να διεκδικήσουν τον τίτλου του Παγκόσμιου/ιας πρωταθλητή/τριας στις 30 κατηγορίες βάρους που περιλαμβάνονται και στα τρία Ολυμπιακά στυλ πάλης.

Από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν οι: Ηλίας ΖΑΪΡΑΚΗΣ (55κ.), Ιωάννης ΠΕΤΚΟΣ (63κ.), Αλέξανδρος ΜΠΑΤΣΑΚΙΔΗΣ (72κ.), Ανδρέας ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (77κ.), Οδυσσέας ΡΟΥΓΓΕΡΗΣ (82κ.), Νικόλαος ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ (87κ.), Αρχοντής ΞΟΥΡΑΣ (97κ.), καιΡαφαήλ ΓΚΙΡΝΗΣ (130κ.).

Στην ελευθέρα νεανίδων θα συμμετάσχουν οι: Νικολέτα ΜΠΑΡΜΠΑ (68 κιλά), και Ελένη ΧΡΥΣΙΚΑΚΗ (76κ.).

Στην ελευθέρα εφήβων η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους: Ανδρέας ΠΑΡΟΤΣΙΔΗΣ (57κ.), Δημήτριος ΟΦΛΙΔΗΣ (61κ.), Άγγελος ΚΟΥΚΛΑΡΗΣ (86κ.), και Γκίβι ΜΠΛΙΑΤΖΕ (92κ.),  ενώ συνολικά οι αθλητές και οι αθλήτριες που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στη σημαντική  αυτή αθλητική διοργάνωση επίσημα οι κάτωθι:

 Οι συμμετοχές στα 55 κιλά

Karapet MANVELYAN (ARM)
Nihad GULUZADE (AZE)
Paolo MILKOV (BUL)
Abdalla SHAABAN (EGY)
luka JAVAKHADZE (GEO)
Ηλίας ΖΑΪΡΑΚΗΣ (GRE)
Anup KUMAR (IND)
Seyedarash NEGAHDARI (IRI)
Taiga ONISHI (JPN)
Iskhar KURBAYEV (KAZ)
Nuristan SUIORKULOV (KGZ)
Vilius ADOMAVICIUS (LTU)
Marco ALVAREZ (MEX)
Denis MIHAI (ROU)
Emre MUTLU (TUR)
Mykola HAVRYCHKIN (UKR)
Jonathan GURULE (USA)
Alisher GANIEV (UZB)

www.palema.gr