Στο Πανελλήνιο ΜΤΒ της Ξάνθης συμμετείχε ο Ποδηλατικός Τρικάλων

Πραγματική γιορτή της ορεινής ποδηλασίας, θα χαρακτηρίζαμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΤΒ που διοργάνωσε με άψογο τρόπο ο ποδηλατικός σύλλογος «Πήγασος Ξάνθης».

Το τριήμερο 9,10 & 11 Ιουλίου στην ορεινή θέση Λειβάδι  στην πόλη της Ξάνθης, ο «Πήγασος Ξάνθης» σε συνεργασία με την ΕΟΠ και άλλους τοπικούς φορείς, διοργάνωσαν ένα από τα καλύτερα πανελλήνια πρωταθλήματα ορεινής ποδηλασίας των τελευταίων ετών. Το επίπεδο των αθλητών ήταν  υψηλό και η διαδρομή αρκετά απαιτητική.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 3 αθλητές στην κατηγορία εφήβων και 2 στην κατηγορία παίδων. Στην μάχη των αγώνων πρώτοι ξεκίνησαν οι παίδες που είχαν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο αντιπάλων. Ο Μάντζιος Δαμιανός αν και πολύ καλά προετοιμασμένος δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη εξάδα που είχε σαν στόχο και τερμάτισε στην 11η θέση. Ο Σιδέρης Δημήτρης τερμάτισε στην 18η θέση.

Στην Κατηγορία εφήβων ο Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος,  που συμμετείχε σαν ένα από τα φαβορί του αγώνα κι ενώ διεκδικούσε ένα μετάλλιο, είχε μια άτυχη στιγμή τραυματισμού που τον ανάγκασε να σταματήσει  και το χειρότερο είναι ότι τον έθεσε εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα. 15ος τερμάτισε ο Κουτσιβέτας Κωνσταντίνος και 16ος ο Λαγός Περικλής.

Επόμενος αγώνας για τους ποδηλάτες μας είναι το ερχόμενο Σάββατο 17 Ιουλίου στην Λάρισα, στο πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας ποδηλασίας δρόμου αντοχής (παίδων, εφήβων) που διοργανώνεται από τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ και την Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο  και επίπονο άθλημα.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

 

Φέτος στα Τρίκαλα επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVID… η ασφαλέστερη επιλογή!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh