Στο Volos Cup έκλεισε την σεζόν η Δήμητρα Απόλλων

Ιδανικό ήταν το κλείσιμο και της φετινής σεζόν για την Ακαδημία της Δήμητρας με την συμμετοχή σε ένα ακόμη δημοφιλές τουρνουά το Volos Cup. Με τρία τμήματα και περίπου 50 αθλητές η Δήμητρα/Απόλλων ταξίδεψε στην πόλη του Βόλου και διέμεινε για τρεις βραδιές στο Park Hotel στην παραλία του Βόλου. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά ήταν από Κυριακή 28 Ιουνίου ως Τετάρτη 1 Ιουλίου.

Αγωνιζόμενη μάλιστα με μια ηλικία μικρότερη σε κάθε κατηγορία η Ακαδημία της Δήμητρας ήταν ανταγωνιστικότατη και στις τρεις κατηγορίες (Τζούνιορ, Προπαιδικό, Παιδικό). Μάλιστα τα τμήματα Παιδικού και προπαιδικού ολοκλήρωσαν με νίκες στον μικρό τελικό της κατηγορίας τους. Το τουρνουά έγινε σε διάφορα γήπεδα του Βόλου όπως το ΕΑΚ, της Δημητριάς, της Άλλης Μεριάς και της Πορταριάς κάτω από πολύ καλές συνθήκες.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι η διαμονή στην πόλη του Βόλου ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη για τους νεαρούς αθλητές και περιλάμβανε βόλτες στην παραλία του Βόλου καθώς και μπάνια σε γειτονικές παραλίες. Ενώ λόγο και της σχετικά μικρής απόστασης αρκετοί γονείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις προσπάθειες των παιδιών από κοντά. Την αποστολή συνόδευσαν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Απ. Γκαραγκάνης και Ν. Γιαγιάκος καθώς και οι προπονητές Λ. Πάτρας και Ν. Μανούρας.

Η Ακαδημία της Δήμητρας εύχεται σε όλους τους καλό καλοκαίρι με υπομονή και δύναμη στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας και ανανεώνει το ραντεβού της με τους αγωνιστικούς χώρους στις 2 του Σεπτέμβρη του τρέχοντος έτους.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.