Στον Αστέρα Τρίπολης ο Ευθύμης Ρουμπιές της Δήμητρας

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της ακαδημίας μας θα κάνει το δρομολόγιο Τρίκαλα – Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ευθύμης Ρουμπιές ανήκει πλέον και επίσημα στον Αστέρα και εκεί θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να πετύχει τους στόχους του και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Ο Ευθύμης αγωνίζεται κυρίως στην θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού και τον διακρίνει η άριστη τεχνική του κατάρτιση , οι φυσικές αντοχές του , η ταχύτητα , οι σέντρες και η πολύ υψηλή αντίληψη του ποδοσφαίρου . Μιλάμε επίσης για ένα παιδί με υποδειγματική συμπεριφορά που ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα και κρατώντας χαμηλό προφίλ δουλεύει με προσήλωση για να πετύχει τους στόχους του.
Η προσαρμογή του στην νέα του ζωή θα διευκολυνθεί πολύ από την παρουσία δύο συμπαικτών του από τα παλιά. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσάτσο και τον Θεόφιλο Κακαδιάρη που τον περίμεναν πως και πως .
Το ΔΣ της Δήμητρα Απόλλων και οι προπονητές του Γκαραγκάνης Απόστολος και Γιαγιάκος Νικόλαος του εύχονται υγεία πάνω απ’ όλα και κάθε επιτυχία στη νέα του αρχή !